Nazaj Kondomi

Extended Pleasure

Durex Extended Pleasure kondomi vsebujejo poseben lubrikant za odložitev vrhunca in pomagajo, da intimnost traja dlje.

Durex Extended Pleasure kondomi v kondomih vsebujejo poseben lubrikant – imenovan benzokain – ki moškemu pomaga odložiti vrhunec in podaljšati užitek…za dolgotrajnejšo spolnost. Opozorilo: Lubrikant na teh kondomih lahko povzroči ekcem, draženje, pekoč občutek ali srbenje. Naj ne pride v stik z očmi, po uporabi pa ga sperite. Če občutite draženje, prenehajte z uporabo kondomov. Če se stanje ne izboljša, poiščite zdravniško pomoč. Teh kondomov ne uporabljajte, če ima vaš partner vneto ali razpokano kožo. Če pri uporabi eh kondomov vaš partner občuti težave pri dihanju ali ima modre ustnice, takoj prenehajte z uporabe in pokličite zdravnika.

Zaradi posebnega načina izdelave Extended Pleasure kondomov, imajo le-ti boljši vonj, zato ni neprijetnih motenj ter se zato lahko enostavno sprostite in uživate. Za optimalno varnost izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru, stran od sončne svetlobe.

  • Nominalna širina 56mm
  • Posebni lubrikant za daljši odnos. Vsebuje 5% benzokaina
  • Brezbarvni, naravni lateks
  • Oblika za enostavno namestitev Easy On
  • Dermatološko preizkušeno
  • 100% elektronsko preizkušeno

Durex ima več kot 80 let izkušenj in mu dnevno zaupa na milijone ljudi po svetu

Durex ne le da ustrezna svetovnim kakovostnim standardom, temveč jih celo prekaša ter vam s tem nudi zaupanje, da lahko uživate v spolnosti.

Pri razvoju Durex Easy-On kondomov smo jih oblikovali tako, a se enostavneje namestijo in so udobni pri uporabi.

Zaradi posebnega načina izdelave naših kondomov, imajo le-ti boljši vonj