Nazaj Kondomi

Mutual Pleasure

Narebreni in pikčasti za dodatno stimulacijo partnerke, Extended Pleasure lubrikant pa njega upočasni.

Durex Mutual Pleasure kondomi so oblikovani za intenzivnejši občutek obeh partnerjev in jima pomagajo do skupnega vrhunca. Kondom je z zunanje strani narebren in pikčast, da partnerko dodatno stimulira, znotraj pa je lubriciran z benzokainom, kar upočasni partnerja.

Opozorilo: Lubrikant na teh kondomih lahko povzroči ekcem, draženje, pekoč občutek ali srbenje. Preprečite stik z očmi, po uporabi pa ga sperite. Če občutite draženje, prenehajte z uporabo kondomov. Če se stanje ne izboljša, poiščite zdravniško pomoč. Teh kondomov ne uporabljajte, če ima vaš partner vneto ali razpokano kožo. Če pri uporabi teh kondomov vaš partner občuti težave pri dihanju ali ima modre ustnice, takoj prenehajte z uporabe in pokličite zdravnika.

Zaradi posebnega načina izdelave Durex Mutual Pleasure kondomov, imajo le-ti prijetnejši vonj in so oblikovani za enostavnejšo namestitev, zato se lahko enostavno sprostite in uživate.

Za optimalno varnost izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru in ga ne izpostavljajte sončni svetlobi.

 

Distributer: Lomas d.o.o., Kardeljeva ploščad 11a, 1000 Ljubljana, tel: +386 1 568 00 00, www.durex-slovenia.siconsumers_si@rb.com.

  • Nominalna širina 56mm
  • Brezbarvni, naravni lateks
  • Oblika za enostavno namestitev Easy On in s konico za semensko tekočino
  • Dermatološko preizkušeno
  • 100% elektronsko preizkušeno

Durex ima več kot 80 let izkušenj in mu dnevno zaupa na milijone ljudi po svetu

Durex ne ustreza le svetovnim kakovostnim standardom, temveč jih celo prekaša ter vam s tem nudi zaupanje, da lahko uživate v spolnosti

Pri razvoju Durex Easy-On kondomov smo jih oblikovali tako, a se enostavneje namestijo in so udobni pri uporabi

Zaradi posebnega načina izdelave naših kondomov, imajo le-ti prijetnejši vonj