Nazaj Masaža/Gel

Play Stimulating Massage 2 in 1

Naš gladek in svilnato masažni gel vsebuje Guarano ter ima nežen vonj in okus, kar resnično poživi vaše čute.

Durex predstavlja novo kolekcijo Massage Moods. Play Stimulating Massage 2 v 1 gel vsebuje Guarano, ki je doma v porečju Amazonke, natančneje v Braziliji. Je bogata s kofeinom zanjo velja, da poveča budnost, dvigne razpoloženje in telesno vzdržljivost!

Play Stimulating Massage 2 v 1 je mehak, gladek in svilnato ter je dovolj nežen za uporabo po vsem telesu, kot tudi na intimnih področjih. Prav tako ima nežen vonj za vzbujanje občutkov aromaterapije.

 Naša posebej zasnovana steklenička ima tudi edinstven masažni aplikator za nadaljnjo okrepitev občutkov. 

Uporaba

Odstranite pokrovček, nežno stisnite in gladko vmasirajte na želeno lokacijo.

Tehnične podrobnosti

Play Stimulating Massage 2 v 1 je topen v vodi in se z lahkoto spere. Ni lepljiv in ne pušča madežev, vendar se izogibajte stiku z očmi. Če občutite draženje, lubrikant prenehajte uporabljati. Če se draženje nadaljuje, ali ves čas potrebujete dodatno lubriciranje, se posvetujte z zdravnikom. 

Play Stimulating Massage 2 v 1 hranite v suhem in hladnem prostoru, stran od sončne svetlobe. Uporabite v roku treh mesecev od odprtja. Čeprav izdelek ni strupen, ga hranite izven dosega otrok.

Durex ne le da ustrezna svetovnim kakovostnim standardom, temveč jih celo prekaša ter vam s tem nudi zaupanje, da lahko uživate v spolnosti