Nazaj Mazivo

Play Feel

Naš klasični lubrikant na vodni osnovi. Ni lepljiv ali masten, le lahek in neverjetno gladek.

Play feel je lahek, svilnat lubrikant, oblikovan za zagotavljanje intenzivno čutnih občutkov. Vsebuje posebej oblikovano mešanico sestavin, ki bodo poudarile stik med vami in vašim partnerjem. Na voljo v 60ml in 100ml stekleničkah.

Zakaj uporabiti lubrikant?

Uporaba lubrikanta lahko začini vaše spolno življenje. Eksperimentiraje z različnimi okusi, dokler ne najdete tistega, ki vam najbolj ustreza. Občasno, ne glede na to kako seksi se počutite, vaše telo morda ne proizvede dovolj vlage, zato za boljšo čutnost dodajte nekaj lubrikanta. Če želite še bolj čuten občutek, se lubrikanti prav tako lahko uporabljajo z vibratorji ali stimulatorji. Durex-ovi lubrikanti na vodni osnovi so kondomom prijazni, toda izdelki na oljni osnovi jih lahko poškodujejo ali razgradijo, zato pred uporabo le-teh, preverite, ali se lahko kombinirajo.

Lahko se zanesete na dejstvo, da so vsi Durex-ovi lubrikanti kondomom prijazni!

Uporaba.

Odstranite pokrov, obrnite pumpico in nežno stisnite. Iztisnite nekaj lubrikanta.

Tehnične podrobnosti.

Play Feel je topen v vodi in se z lahkoto spere. Ni lepljiv in ne pušča madežev, vendar se izogibajte stiku z očmi. Če občutite draženje, lubrikant prenehajte uporabljati. Če se draženje nadaljuje, ali ves čas potrebujete dodatno lubriciranje, se posvetujte z zdravnikom.

Play Feel hranite v suhem in hladnem prostoru, stran od sončne svetlobe. Uporabite v roku treh mesecev od odprtja. Čeprav izdelek ni strupen, ga hranite izven dosega otrok.

Za več informacij o kateremkoli Durex izdelku, pokličite našo številko za pomoč kupcem 0800 338 739

Durex ne le da ustrezna svetovnim kakovostnim standardom, temveč jih celo prekaša ter vam s tem nudi zaupanje, da lahko uživate v spolnosti