Nazaj Mazivo

Play Warming

Play Warming lubrikant ima posebno sestavino, ki ustvarja nežno toploto in ki segreva.

Play Warming lubrikant greje kožo ob stiku, tako da ne daje le čudovito spolzkega občutke, ampak nežno toplino kjerkoli ga boste uporabili. Tukaj je dodaten nasvet; za izboljšanje segrevanja nežno pihnite in občutek bo še bolj slastno intenziven. To je lubrikant na vodni osnovi, zato je varen za uporabo s kondomi. Na voljo v 60ml steklenički.

Zakaj uporabiti lubrikant?

Uporaba lubrikanta lahko začini vaše spolno življenje. Eksperimentiraje z različnimi okusi, dokler ne najdete tistega, ki vam najbolj ustreza. Občasno, ne glede na to kako seksi se počutite, vaše telo morda ne proizvede dovolj vlage, zato za boljšo čutnost dodajte nekaj lubrikanta. Če želite še bolj čuten občutek, se lubrikanti prav tako lahko uporabljajo z vibratorji ali stimulatorji. Durex-ovi lubrikanti na vodni osnovi so kondomom prijazni, toda izdelki na oljni osnovi jih lahko poškodujejo ali razgradijo, zato pred uporabo le-teh, preverite, ali se lahko kombinirajo.

Lahko se zanesete na dejstvo, da so vsi Durex-ovi lubrikanti kondomom prijazni!

Uporaba.

Odstranite pokrov, obrnite pumpico in nežno stisnite. Iztisnite nekaj lubrikanta.

Tehnične podrobnosti.

Play Warming je topen v vodi in se z lahkoto spere. Ni lepljiv in ne pušča madežev, vendar se izogibajte stiku z očmi. Če občutite draženje, lubrikant prenehajte uporabljati. Če se draženje nadaljuje, ali ves čas potrebujete dodatno lubriciranje, se posvetujte z zdravnikom.

Play Very Cherry hranite v suhem in hladnem prostoru, stran od sončne svetlobe. Uporabite v roku treh mesecev od odprtja. Čeprav izdelek ni strupen, ga hranite izven dosega otrok.

Za več informacij o kateremkoli Durex izdelku, pokličite našo številko za pomoč kupcem 0800 338 739

Durex ne le da ustrezna svetovnim kakovostnim standardom, temveč jih celo prekaša ter vam s tem nudi zaupanje, da lahko uživate v spolnosti