Nazaj Beri

„Enostavno me ne vzburjaš.“

Njene seksualne težave

Seks je lahko poln negotovosti, še posebej, če se upošteva pritisk na ženske, da zgledajo odlično. Ampak samozaupanje je veliko bolj seksi kot kakršen koli telesni ideal. Zato se sprostite, pa boste verjetno veliko lažje dosegli spolno življenje, ki ga želite. Tukaj je nekaj običajnih skrbi.

  1. "Ali bo mojemu ljubimcu všeč moje telo?" V porno filmih se pogosto pojavljajo ženske, ki ustrezajo stereotipom: velike joške, umetna zagorela polt in vitka postava. Toda, enako so lahko privlačne različne vrste teles. Negotovost bo veliko bolj negativno vplivala na seks kot malo celulita, zato sprejmite svoje telo in imejte v mislih, da je vsak moški v postelji preveč osredotočen na to, kaj mu je všeč, da se obremenjeval s podrobnostmi, ki jih vi sovražite.
  2. "Ali ga vzburjam?" Večina moških ima težave z erekcijo na neki točki v svojem življenju, in v nasprotju s stereotipom, ne želijo se vedno seksati. Če je vaš ljubimec noče seks ali pa ne more biti razburjen, to verjetno ima več opraviti z njim kot z vami. Stres, alkohol in slab življenjski slog so le nekaj stvari, ki lahko otežijo seks, tako da, če se ne razburi, ne sodite ostro sebe, niti njega. Sprejmite to kot normalen pojav (razen, če se ne dogaja redno, v tem primeru ga zaprosite, da gre k zdravniku). Vedno se lahko zadovoljite z roko ali usti. Ali pa lahko vzamete stvari v svoje roke in vzamete igračo.
  3. "Sem dovolj čvrsta?" Tako kot so moški zaskrbljeni zaradi velikosti svojega penisa, so lahko ženske zaskrbljene, da nimajo dovolj čvrst tonus, še posebej po porodu. Keglove vaje vam lahko pomagajo ohranjati tonus mišic in povečati dotok krvi v intimni prostor, ki bo močno povečal možnosti za orgazem.
  4. "Ali bo moj ljubimec v tem užival?" Vsaki moški ima rad nekaj drugega, zato vprašite njega kaj je njemu najljubše, ali ga prosite, naj vam to pokaže. Ne bodite v skrbeh zato, ker iščete pomoč. To kaže, da vas skrbi za njegovo zadovoljstvo, poleg tega pa to pomeni, da bo dobil seks kakšen si želi in to je v njegovem interesu .
  5. "Ali imam dober okus?" Mnoge ženske se počutijo negotove, če jih njihov partner želi oralno zadovoljiti, ampak tako dolgo dokler ste čisti in nimate spolno prenosljivih bolezni, ni razloga za skrbi, kakšen okus imate. Če niste prepričani, ali imate občutljivega partnerja, najprej se skupaj stuširajta, da razpršita strahove .

    "Negotovost bo veliko bolj negativno vplivala na seks kot malo celulita."