Nazaj Beri

Error loading MacroEngine script (file: ArticlePageHeader.cshtml)

Vsaka ženska je zaradi nečesa nesigurna, ne glede na to koliko samozaupanja ima. Nekatere najbolj pogoste skrbi:

  1. Velikost dojk: Premajhne? Prevelike? Niso dovolj simetrične? Televizija, filmi in časopisi nam prikazujejo ženske z velikimi “popolnimi” dojkami, ampak večina žensk nima takšnih dojk. Zadovoljstvo z lastnim telesom veliko bolj je seksipilno od stremenja za plastičnim idealom. Verjamite da bo moški prej pomislil “jupi, dojke,” kot vas ostro obsodil. Če imate radi svoje telo, ga bodo imeli radi tudi drugi. Poskrbite, da nosite moderček določene velikosti, ki bo vašim dojkam dal potrebno oporo.
  2. Izgled telesa: Mediji forsirajo stereotip ženske lepote: vitka, brez oblog na telesu, brez celulita in – pogosto – nezdravo suha. Vsaka ženska, ki je zadovoljna s sabo, bo veliko bolj privlačna od nekoga, ki je „idealen“ ampak obseden s popolnostjo. Sprejmite se takšni kot ste. Sijajno je biti zdrav, ampak ne rabite zgledati kot glamurozna manekenka, da bi bila privlačni.
  3. Izvedba: Veliko žensk je zaskrbljeno, če so dovolj spretne v postelji. Dobro je izboljšati manuelne in oralne spretnosti (in pri tem paziti na varnost), ampak seks je dvosmerni proces. Komunicirajte s partnerjem in recite mu kaj vam je všeč: to včasih ni lahko doseči, posebej, če ste nervozni, zato ne imejte slabo vest, če je potrebno malo truda. Če vaš moški težko dosežeerekcijo ali prehitro svršava, ne krivite sebe. Tudi moški so negotovi, kar tudi vpliva na seks. Ne delajte od tega veliki problem in bo verjetno minilo. Če pa problem obstaja dalj časa, ga motivirajte da obišče zdravnika, da se prepriča, če je vse v redu.

    "Sijajno je biti zdrav, ampak ne rabite zgledati kot zvezda, da bi bili privlačni."

Error loading MacroEngine script (file: RelatedContentListing.cshtml)