Nazaj Beri

Error loading MacroEngine script (file: ArticlePageHeader.cshtml)

To je enostavno predpostaviti, da je vsi v spalnici imajo samozavedanje razen vas, ampak v resnici je večina od nas, kar nekaj v zvezi seksa negotova ali zaskrbljena. Čeprav je treba delati, obstajajo preprosti načini za povečanje vaše seksualne samozavesti.

  1. Bodite iskreni: To ne pomeni, da morate povedati vašem partnerju, vse kar mislite, da je narobe s tabo, ampak da ljubimcu poveste, če ste sramežljivi, živčni ali nezanesljivi, tako da ne bi bili prisiljeni stopiti iz svoje cone udobja.
  2. Poznajte se: Težko je biti samozavesten s svojim ljubimcem, če ne veste, kaj želite . In ne samo v telesnem smislu. Sanjarjenje omogoča naj raziskate, kako udobno se boste počutili v različnih spolnih vlogah. Če boste uresničili sanjarjenje odvisno je samo od vas.
  3. Bodite obveščeni: Naučite se osnov moške in ženske anatomije, in vprašajte svojega ljubimca, kaj mu je všeč. Vam ni treba brati misli ali biti človek gimnastik da bi bili dober ljubimec ali ljubica - samo poskrbite za zadovoljstvo svojega partnerja (in svoje).
  4. Pokrij se: Če ste srameživi zaradi določenega dela telesa, ne silite se na to, da takoj bodete gole. Nič ni narobe v tem da kos oblačila obdržite v prvem intimnem srečanju: ljubimec lahko postopoma odkriva kot gradita medsebojno zaupanje. Vendar naj to ne bo trajna rešitev : to je le korak na poti, da zgradita zaupanje dovolj da ostaneta gola. Bodite prepričani, da - če vaš partner želi seks, mu je všeč, kar vidi.
  5. Obleko gor: Tudi to je korak na pot, ni pa dokončna rešitev. Nekateri lažje imajo spolni odnos, če oblečejo seksi perilo ali celo, če nosijo masko (namesto beneške karnevalske maske masko Georgea Busha). Morda se sliši neumno, ampak obleka nam pomaga identificirati se z vlogo, in gluma seksualne samozavesti, je eden izmed najlažjih načinov za doseganje spolne samozavesti.
  6. Bodite fit: Z vadbo in zdravim življenjem, ne le videti bolje, boste tudi čustveno jaki. Ali, še bolje, vadite s svojim ljubimcem in boste imeli tako koristi od dodatnih endorfinov in vzdržljivosti.

"Ljubezen do sebe, bo pomagala povečati spolno samozavest"

Error loading MacroEngine script (file: RelatedContentListing.cshtml)