Nazaj Beri

To se ponavadi nikoli ne zgodi ...

Običajne negotovosti pri moških

Vsak se pri nečemer počuti negotovega, biti „pravi moški“ ne pomeni negirati svoja čustva: sprejetje samega sebe je največja lastnost moškosti. Nekaj najpogostejših vzrokov zaskrbljenosti:

  1. Velikost penisa: Premajhen? Preveliki?Shower(izgleda veliki v stanju mirovanja ampak ne zraste veliko) iligrower(izgleda majhen ampak zraste kadar nabrekne)? Velikost penisa lahko zavzame več mesta v možganih, kot je to potrebno. Porno industrija je obsedena z velikostjo, ampak majhen penis ne otežuje seks. Dejansko, nekatera seksualna dejanja so enostavnejša. Le poskrbite, da priskrbite kondom, ki vam pristaja.
  2. Erekcija: Od neželenih erekcij kadar niste v spolno vzburljivi priliki (ali velik kadar ste v priliki) do izostanka trdote kadar se želite igrati, erekcije vam lahko zadajo glavobol. Če vam vzdrževanje mirovanja predstavlja problem, ne skrbite. Morda vam telo sporoča, da niste na pravemu mestu za seks; ali gre za le eno izmed dolgočasnih življenjskih nelagodij. Partner, ki vas spoštuje vam ne bo zameril – čeprav ga boste morali prepričati da težava ni v privlačnosti. Seveda, če vas skrbi preveč ali premalo gibanja spodaj, naj vam ne bo nerodno obiskati zdravnika.
  3. Izvedba: Številni moški menijo, da je daljši seks boljši. Dejansko, pomembembna je kvaliteta ne kvantiteta. Namesto da razmišljate o zadevah, ki niso seksi: kako bi vse trajalo daljše, pred tem vzburite svojo partnerico in se prepustite seksu (če zares hitro končate, kondomi Extended Pleasure, vam lahko pomagajo).

    "Velikost penisa lahko zavzame več mesta v možganih, kot je to potrebno."