Nazaj Beri

Error loading MacroEngine script (file: ArticlePageHeader.cshtml)

Skoraj pa vsakemu se zgodi, da v določeni fazi življenja ima strto srce. Nekateri se odzovejo na to na način, da takoj začnejo iskati novo ljubezen. Drugi vzkliknejo: "Nikoli več!". Le vi lahko veste, kaj je najboljše za vas. Ker ste v takem položaju zelo občutljivi, dobro je imeti prijatelje ob sebi, ki vam bodo pomagali, da se ne vedete na način, ki vam lahko škoduje.

V prvi fazi bolečine, mnogi utopijo bolečine v alkoholu ali drogah. Toda, če ste poskušali zatreti občutke, je zelo verjetno, da bodo prej ali slej prišli na površje, in če ste pod vplivom alkohola ali mamil, lahko sprejmete škodljive odločitve.

V dolgi zvezi je enostavno pozabiti, da je varen seks ključnega pomena. Tudi pri felaciji in kunilingusu obstaja nevarnost spolno prenosljivih bolezni (SPB), tako da se boste morali založiti s kondomi, če želite biti v igri. Priskrbite si kondome z različnimi okusi in različnih velikosti za spolne odnose z moškimi; če ste pa moški, priskrbite si kondom primerne velikosti, ki je udoben za vas. Prekinitev je lahko še slabša, če živite v strahu pred spolno prenosljivimi boleznimi in nezaželeno nosečnostjo.

Imeti zlomljeno srce še ne pomeni, da lahko druge le uporabite in vržete stran. Če se želite samo zabavati, bodite iskreni s potencialnimi partnerji še preden se zbližate. Če drugo osebo prizadanete z lažmi, na dolgi rok vam to ne bo pomagalo, da se počutite boljše in vasa lahko pripelje do nepotrebnih in zapletenih čustvenih težav.

Morda ste prepričani, da ne boste nikoli srečali osebo, ki je tako dobra kot vaš bivši partner, vendar pa je to, kot vse drugo, povezano s kemijo telesa. Ko nekoga ljubiš, vaše telo izloča kemikalijo imenovano oksitocin, ter je prekinitev takšne vezi lahko težavna. Na srečo, čas res zaceli vse rane. Če se izogibate stikom z nekdanjim partnerjem in si pustite čas, da okrevate v samoti (če je potrebno, s pomočjo prijateljev in družine), bo kemija dobesedno izginila.

Čeprav se morda ne počutite tako trenutno, sčasoma se boste lahko soočili z občutki. Ljubite sebe, počnite stvari v katerih uživate in boste v veliko boljši formi za nove zveze, ko ste pripravljeni za naslednji korak. In kdo ve - morda ugotovite, da ste srečnejši sami.

"Ljubite sebe, počnite stvari v katerih uživate in boste v veliko boljši formi za nove zveze"

Error loading MacroEngine script (file: RelatedContentListing.cshtml)