Nazaj Beri

Strupene igrače

Izbira varne in seksi igrače

Seksualne igrače so lahko sijajen način, da popestrite spolno življenje, vsi izdelki na akciji niso vedno popolnoma varni. Na kaj je treba biti pozoren:

  1. Materijal: Igrače so lahko narejene iz različnih materijalov, kot so: les, kristal, pleski steklo in lateks. Določeni plastilni materijali vsebujejo ftalate. Čeprav je raziskovanje teh v zgodnjih fazah, ftalati se povezujejo z reproduktivnimi motnjami in določenimi tipi karcinomov. * Igrajte se varno in izberite igračo, ki ne vsebuje ftalatov. Silikon je sijajan materijal, ki se segreje na telesno temperaturo in je varen za telo. Ampak ga ne uporabite skupaj s silikonskim lubrikantom (Mislim, da to ni vedno točno – prosim preverite z Nadzorom, ker Durex ima lubrikant na bazi silikona). Še vedno čakam odgovor, {OK – prosim, da poskrbite da oni odobrijo - poglej komentar} ker on lahko poškoduje igračo. Če imate staro priljubljeno igračo in mislite, da vsebuje ftalate, na igračo nataknite kondom, da se zaščitite od strupenih kemikalij.
  2. Oblika: Igrače prihajajo v raznih oblikah, od falusnih do „novitet“. Izberite igračo v skladu z njenimi nameni. Preverite embalažo z opozorili kot je „samo za zunanjo uporabo“ in sledite zapisanim smernicam. Če eksperimentirate z analno igro uporabljajte le igrače namenjene temu, poskrbite da so skupaj z vrvjo ali da imajo široko bazo za lažje vlečenje ven. Igračo ravnih sten morda ne boste lahko izvlekli, to pomeni odhod v bolnišnico, za vas je boljše da se temu izognete.
  3. Velikost: Vibratorji v obliki naboja načrtovani so le za zunanjo uporabo, ne vtikajte jih v telo, ker jih morda ne boste izvlekli. Če nameravate vstavljati vibrator ali umetni penis, pazite da ga ves čas trdno držite v roki. Enako tako, če mislite da igrača izgleda preveliko, nikar jo ne vstavljajte do konca. Pretiravanje lahko pripelje do: poškodb, dražitve in nelagodja. Večje ni vedno boljše.

    "Igrajte se varno in izberite igračo, ki ne vsebuje ftalatov."