Nazaj Beri

Error loading MacroEngine script (file: ArticlePageHeader.cshtml)

Zapeljevanje partnerja v začetku veze prihaja samo po sebi, vendar si čez čas pogosto začnete jemati eden drugega preveč samoumevno. Ko romanca zbledi, po zapeljevanju pogosto sledi seks – vendar pa, če vložite napor, da zapeljete ljubimca ne glede na to koliko dolga sta že skupaj, obstaja veliko večja verjetnost, da bosta strast tudi obdržala.

  1. Določite si noč za zmenek: Vzemite si čas samo za vaju in spontano izbirajte ta dan, da ne bi postalo dolgočasno. Izberite redni dan za zmenek, na primer vsak torek in naj vam bo to sveto. Včasih je potrebno vezo postaviti na prvo mesto. Bolje je, če imate neprestavljivi dan za zmenek enkrat mesečno, kot pa da ga imate enkrat tedensko in tega zanemarjate.
  2. Poslušajte: Na začetku se na zmenkih dolgo poovarjamo, odkrivajo se skupne točke in strasti. S časom pa komunikacija lahko ugasne in pozabljate kaj vas je pravzaprav privlačilo eden drugemu. Vzemite si čas, da se pogovarjate vsak dan in pokažite ljubimcu spoštovanje, s tem, da ga poslušate kaj govori. Ljudje se spreminjajo in odraščajo, zato lahko samo z pozornim poslušanjem partnerja skupaj rastemo.
  3. Preževite čas posebej: To je zelo pomembno, če skupaj živita. Če prijatelje videvate samo skupaj ali preživljata čas v dvoje, potem je veliko večja verjetnost, da vam bo postalo dolgčas, kajti mislite, da že vse veste o svojem partnerju. Organizirajte si družabno življenje tako, da boste imeli čas samo za vaše prijatelje in čas samo za sebe. Tako vam bo vaš partner bolj zanimiv tudi čez deset let.
  4. Naj bo vsak dan romantičen: Obstajajo ljudje, ki so romantični samo za Valentinovo, rojstne dneve in obletnice in s tem delajo ogromen pritisek, da so ti dnevi popolni. Namesto tega raje vsak dan naredite kaj, da se bo vaš partner počutil posebnega. Naj bo to ljubezensko pismo na vzglaniku pred odhodom v službo, ali pripravam njegove najljubše jedi ali pa preprosta in iskrena pohvala. Malo vsakdanje romantike pripeljalo vas bo do veliko ljubezni.
  5. Sprejmite kompromis: Romantika niso samo vrtnice in bomboniere. Pustite včasih partnerju naj bo po njegovo brez kakršnih koli prigovorov. To je lahko najbolj romantična gesta, seveda, v primeru, da tudi on kdaj naredi enako.

    "Vsak dan naredite kaj, da se bo vaš partner počutil posebnega."

Error loading MacroEngine script (file: RelatedContentListing.cshtml)