Nazaj Beri

Error loading MacroEngine script (file: ArticlePageHeader.cshtml)

Nismo vsi v istem momentu pripravljeni na seks, samo vi lahko veste kateri je pravi trenutek. S pomočjo tega seznama lažje boste določili pripravljenost. Če imate sume, boljše počakati. Na koncu, samo enkrat je prvič.

 1. Vas veseli možnost spolnega odnosa s to osebo?
 2. Se počutite: fizično, čustveno in duševno pripravljeni na seks?
 3.  Veste kaj seks s seboj prinaša? Penetracijski seks je le eden izmed načinov da drug drugega spolno zadovoljite; oralni seks in manualno zadovoljevanje sta lahko prav tako zabavna. No imejte v mislih, da oralni seks vključuje tveganje od spolno prenosljivih infekcij. V takšnih prilikah morate uporabiti kondom ali dentalno pregrado (četrtasti košček lateksa) da zaščitite to območje.
 4. Zauoljivi ste in spoštujete svojega partnerja, ste mnenja da on ali ona enako misli o vas?
 5. Dovolj ste samozavestni, da vztrajate na varnem seksu? Do nosečnosti ali okužbe s spolno prenosljivimi bolezni lahko pride pri vsakem seksu, vključno s prvim.
 6. Srečni ste z izbiro prostora in časa? Vaš partner čuti enako?
 7. Se zavedate možnih posledic seksa? Tega se zaveda tudi oseba s katero seks planirate? Če je temu tako ali ste pripavljeni prevzeti vse probleme, ki lahko nastanejo iz tega?
 8. Skrbi vas vse kar je v zvezi s planiranim seksom, če je tako ste se pogovorili s partnerjem?
 9. Želite seks ker se počutite pripravljeni ali le zato ker vas skrbi izguba partnerja, če se v spolnost ne spustite?
 10. Imate dober občutek? Vredno je poslušati kaj vam narekujejo instinkti, če vam ni vse po godu boljše bi bilo počakati preden sprejmete odločitev, ki bi jo kasneje obžalovali.

  "Sposobni ste soočanja z vsemi problemi, ki kasneje lahko nastanejo?"

Error loading MacroEngine script (file: RelatedContentListing.cshtml)