Nazaj Beri

Čas igre za odrasle

Skupna uporaba igrač

Seksualne igrače danes so bolj kot kdaj koli prej prisotne v spalnici, ampak nekaterim je tudi sama pomisel na njihovo uporabo grožnja. Moški vibrator lahko imajo za svojo konkurenco. Ženske lahko čutijo sram zaradi osredotočenja na lastno zadovoljstvo. In sicer, igrače lahko poglobijo intimnost, pospešiti vzburjanje žensk (ob predpostavki, da imajo rade vibracije – ne uživajo sve v njim) in pomaganju v zapiranju „razmika med orgazmov“, če moški hitreje doseže vrhunec od ženske. 

Vibratorji: Obstajajo vse vrste oblik in velikosti, ter se razlikujejo tudi po ravni hrupa in po moči. Če imate nove igrače, začnite z najnižjo hitrostjo – morda vam bo potrebno časa, da se privadite na vibracije. Durex Pure Fantasy je oblikovan tako da pomaga spodbuditi G-točko. Durexov Play bullet je majhen in tih, zaradi česar je idealen za diskretno igro.

Umetni penis: Ne vibrirajo, predvsem so faličnega oblika in večina jih se lahko pritrdi z pasom za penetracijo partnerja. Nekateri imajo tudi vakuumske skodelice pa se lahko uporabljajo v kadi ali tuš-kabini.

Obroči za užitek: Prav tako znani pod nazivom ljubezenski obroči ali obroči za penis, narejeni so iz gume ali silikona in pomagajo da bi zadržali kri v penisu, s čim se podaljšuje moč in trajanje moške erekcije. Bolj sofisticirani modeli so opremljeni tudi z vibracijskim metkom, npr. Durex Play Vibrations, Little Devil in Ultra rings

Vibratorji za prst: Namenjeni so za manualne igrice; postavljajo se na prst in jih se lahko uporabi za natančno ciljni užitek. Durex Play Touch se lahko uporablja z ali brez partnerja in je enako dober za moške in ženske. Poskusite s prstom iti prek partnerovega presredka ali bradavic, medtem ko ga oralno zadovoljujete, da bi ga dodatno vzburili.

Svečke za anus: Namenjene so za analni seks in imajo obliko zvona ali traku, da bi jih se lažje izvleklo. Za analni seks ničesar ne uporabljajte, kar zanj ni predvideno.

Platnice za samozadovoljevanje: osmislene so za povečanje užitkov manualne igre za moške. Nekatere imajo odprt konec, zaradi česar jih je lažje uporabiti s partnerjem in sicer se lahko kombinirajo s oralnim zadovoljevanjem za nadnaravni občutek. Nekateri modeli imajo zaprt konec, da bi se povečala moč sesanja. Poskusite različne vrste, da se lahko odločite kaj vas najbolj vznemirja. 

Vsak dan se osmišljajo nove vrste igrač, ki so že dostopne v lekarnah in supermarketih. Prav tako jih lahko skupaj kupite prek interneta, in sicer izberete tiste, ki so všeč za oba in tako doživetje vas lahko tudi poveže – da in ne omenjamo razloge, da pričakujete jutranjo dostavo poštnih pošiljk z nasmehom.

"Igrače lahko pomagajo v zapiranju „razmika med orgazmov“, če moški hitreje doseže vrhunec od ženske."