Nazaj Beri

Ženska na ženski

Osnove lezbičnega seksa

Zlato pravilo lezbičnega seksa ne obstaja, tako kot ne obstaja pri heteroseksualnem. Želje se razlikujejo. Toda, razumevanje osnov vam bo pomagalo priti do najbolj prijetnega doživetja, ki ste ga kdaj doživeli.

 1. Ne delajte predpostavk: Vsaka ženska je drugačna. Nekatere imajo raje ročno stimulacijo, nekatere raje oralni seks, nekatere imajo raje igrače (vključno s tistimi, ki se pritrdijo s trakovi) in nekatere imajo rade vse. Samo zato, ker vi imate radi nekaj to ne pomeni, da isto misli tudi vaša partnerica, zato se pogovarjajte in raziskujte skupaj.
 2. Igrajte se varno: Prenos spolno prenosljivih bolezni skozi usta raste, zato uporabite zobno jez (kvadratni lateks), dokler se obe ne testirata. Spolno prenosljive bolezni se lahko prenašajo z uporabo igrač in kondomov na igračah, ki si jih delite.
 3. Bodi seksi: Varna spolnost ni nujno, da je dolgočasna. Na igračah poskusite narebrene kondome, z izbočenimi valovi ali druge vrste stimulacije za pridih sprememb. Poleg običajnih je mogoče kupiti tudi zobne jezi z različnimi okusi.
 4. Igrajte se: Poskusite prstan za uživanje na umetnem penisu za povečanje stimulacije klitorisa. Ali uporabljajte vibrirajoči mini penis med oralnim seksom ali preprosto preoblačite se. Uvajajte spremembe v zvezi, da bo vedno ostala sveža.
 5. Bodite samozavestni: Večina žensk je zaskrbljena zaradi videza svojega telesa, ampak če ženska želi sodelovati z vami v intimnem razmerju, to pomeni, da ji je všeč, kar vidi. Bodite ponosni na to, kako izgledate in uživajte na način, na kateri vas gleda.
 6. Ali želite razširiti svoj oralni ​​repertoar? Poskusite se približati iz drugega zornega kota - tako boste lahko popolnoma spremenili občutek.
 7. Uporabite lubrikant: Lubrikant je odličen za masažo in ročno zadovoljevanje, vendar je prav tako bistvenega pomena, če želite poskusiti analne igre.
 8. Raziščite različne tehnike igre: Poskusite različne ustne tehnike in načine, na katere lahko roke zadovoljijo vašo ljubico.
 9. Ali pa, še boljše, samozadovoljujte se ena pred drugo: Na ta način bosta razkrile, v čem obe uživata.
 10. Zavedajte se svojih omejitev:Bistvo seksa ni spolna vzdržljivost. Če vaša partnerica predlaga nekaj kar nimate radi, bodite iskreni. Z rokami usmerjajte partnerico in nadzirajte hitrost pri prvih raziskovanjih.

  "Poskusite se približati iz drugega zornega kota - tako boste lahko popolnoma spremenili občutek."