Nazaj Beri

Error loading MacroEngine script (file: ArticlePageHeader.cshtml)

Nekateri so popolnoma zadovoljni z normalnim seksom – samo osnove – druge pa zanimajo drobne perverzije kot so: preoblačenje in vezanje pa vse do analnih igric in še več.

V tem ni nič slabega in nikogar ni potrebno obsojati zaradi njegovih domišljij. Vendar nikar takoj ne odkrijte vseh svojih skritih želja. Če vas vzburjajo nežni udarci, potem zaprosite svojega partnerja ali partnerico, naj vas med seksom našeška po zadnjici – to je običajno lažje zaprositi med samimim seksom – da boste preverili reakcijo. Če vas vznemirja vezanje, potem začnite tako, da zaprosite partnerja ali partnerico, naj vas med seksom drži pritisnjenega/pritisnjeno ob posteljo. Če pa vam je všeč lateks, ji/mu pokažite takšno obleko na internetni strani in vprašajte kaj misli o tem.

Erotične zgodbice so lahko izvrsten način, da izrazite svoje želje na diskreten način. Kupite svojemu partnerju/ partnerici knigo s spolno tematiko, ki vsebuje tiste perverzije, ki vas vzburjajo in ga/jo zaprosite naj vam na glas prebere odlomke, ki so mu/ji všeč.

Če pa ste zagotovi, da bo vaš partner/partnerica odprtega uma, potem bodite kar direktni. Vprašajte, če obstaja kaj, kar bi želel/a probati in povejte kaj je vam všeč. Če boste poslušali partnerjeve želje in jih ne obsojali, obenem pa razmišljali o tem, da imate možnost izpolniti njene/njegove skrite želje (edini pogoj je, da vas ne odbijajo), bo večja verjetnost, da boste dobili pozitvno reakcijo na svoje želje.

Preden se odločite za kakršen koli BDSM odnos (eng. bondage, domination, sadism and masochism – zavezovanje, dominacija, sadizem i mazohizem), ne glede kako nežni bi bili, določite varnostno besedo. To je beseda, katero drugače ne bi uporabili med seksom (nekateri uporabljajo besedo „ne“ in „stop“ kot del perverznih igric in del „scenarija“). Nekateri uporabljajo semaforski sistem, kjer rdeča pomeni prenehanje, rumena upočasnenje, zelena pa „ kar naprej“.

Seksualna igra naj bo varna in pametna in morata jo sprejeti oba partnerja. To pomeni, da preučite mere previdnosti (skoraj za vsako tako igrico lahko po internetu poiščete podatke o varnosti), izogibajte pa kakšren koli takšen odnos, če je eden od partnerjev pod vplivom alkohola ali mamil. Raziskujta samo tiste stvari, ki jih oba želita.

Če vas analni seks vzburja, uporabite veliko lubikant in začnite počasi ter pazite na varni odnos. Moški kot ženske lahko uživajo v analne seksu, samo kadar obstaja skupna želja. Naj vam ne bo neprijetno igrati različne vloge.

Perverzne igrice so lahko sijajen način, da začinite svojo vezo, poglobite intimnost, sprejemanje in zaupanje. Pristopite jim na pravi način in kdo ve kam vas bo odneslo.

"Erotične zgodbice so lahko izvrsten način, da izrazite svoje želje na diskreten način"

Error loading MacroEngine script (file: SocialSharingModule.cshtml)
Error loading MacroEngine script (file: RelatedContentListing.cshtml)