Nazaj Beri

Kama Sutra za začetnike

Enostavni položaji v seksu

Različni položaji v seksu imajo različne učinke. Čeprav se lahko ljubite vsakič na isti način, boste verjetno našli tisto kar vas res vzburja, če le malo preizkušate. Naslednji položaji so enostavni in vsak ima svoje male prednosti.

Privzdignjen misionarski položaj

U misionarskom položaju ženska leži na hrbtu, a moški leži na njej in se naslanja na svoje roke.

Pri privzdignjenem misionarskem položaju obstaja enostaven dodatek: ženska pod zadnjico namesti blazino. S tem se spremeni kot vhoda, zaradi česar moški lažje pride do G-točke. V tem položaju ima ženska občutek, da je partnerjev penis večji kot je in se mu je bolje izogibati, če ne marate globoke penetracije. Idealen je če od svojega partnerja želite dobiti vse.

Pasji stil

Pogosto s ega v anketah omenja kot priljubljen položaj za moške, ko ženska kleči na kolenih in s enaslanja na roke, a moški kleči za njo. Nekaterim ženskam ni všeč zaradi pomanjkanja naklonjenosti. V takem primeru lahkopomaga, če partnrrico postavite pred ogledalo da vas lahko gleda v oči in tako pridobi na intimnosti. Pri tem položaju je penetracija globoka in se stimulira G-točka. Moški lahko boža dojke in jo poljublja po vratu; žeska pa se med seksom lahko stimulira ali uporablja seksualno igračko.

Kaubojka

Ta položaj je odličen za prvi seks. Moški leži na hrbtu, a ženska sedi na njemu, z nogami okrog njega. Na ta način ženska lahko določi brzino, lahko pa se nagne naprej in stimulira klitoris. Partner ima odličen pogled in lahko boža celo ženino telo.

"Partner ima odličen pogled in lahko boža celo ženino telo."