Nazaj Beri

Krenite na delo

Vrhunski oralni seks

Oralni seks je visoko cenjen v anketah v katerih se ženske sprašuje o najboljših načinih za dosego vrhunca. Zaradi tega boste z usposabljanjem svojih oralnih spretnosti svojo ljubimko naredili zelo srečno.

Osnovno je, da je vse dobro podmazano. Zraven postelje imejte vodo, da si lahko potešite žejo in investirajte v lubrikant z okusom. Pomagal bo vašim rokam, da lažje drsijo po njej ko preizkušate z jezikom, lahko pa doda ekstra vzburjenost, če se odločite za lubrikant s sadnim okusom.

Oralni prenos spolno nalezljivih infekcij (SPI) (vključno z gonorejo in sifilisom) narašča zato za oralni seks koristite kondome z okusom, razen če se nista oba testirala.

Poljubljajte je po telesu ali po bedrih, tako da se privzdigne proti vam. Če povečate napetost, bo njen vrhunec še bolj intenziven.

Začnite počasi in postopoma povečajte brzino in jakost sesanja. Vsaka ženska je drugačna. Nekaterim je všeč hitrost, nekatere hočejo počasi, nekatere so super občutljive, drugim je potrebno veliko stimulacije da doživijo vrhunec. Vprašajte svojo partnerivo kaj ji je všeč in kaj ne, če ste preveč sramežljivi, sledite govoru njenega telesa. Če vzdiguje kolke proti vam, verjetno uživa v tem kar delate…

Bolj kot raziskujete, večji so izgledi da boste zadeli njene vroče točke. Pri nekaterih ženskah je ena stran velikih usen bolj občutljiva kod druga, poskušajte obe da vidite, če v čem bolj uživa.

Če ne reagira preveč na stimulacijo klitorisa, rahlopritisnite sramno kost da potegnete kapico klitorisa (podoben je moškem prepuciju). Tako boste otkrili hiper občutljivi vršiček – ampak začnite zelo nežno, ker je lahko zelo boleče, če krenete preveč entuzijastično. Če uporabljate spodnjo stran jezika boste veliko bolj nežni kot če to delate z vrhom jezika.

Za izvrsten oralni seks so enako važne roke kot usta. Vstavite prst v njo, da stimulirate G-točko medtem ko jo stimulirate z jezikom. Razprite jo s prsti. Držite ji klitoris dokler ga ližete ali prepustite da ona vodi vaše kretnje tako da položi roko na vašo.

Naj tudi ona vidi da v tem uživate. Mnoge ženske so nesigurne v zvezi z oralnim seksom; ko vidi da uživate v njenem okusu, se bo počutila bolj samozavestno, kar lahko privede do še boljšega seksa za oba.

"Bolj kot raziskujete, večji so izgledi, da boste zadeli njene vroče točke."