Nazaj Beri

Moški gor!

Kako o kondomih govoriti z žensko

Mogoče mislite da so moški ti, ki jih se mora nagovarjati na uporabo kondomov, ampak nekatere ženske so na to temo enako težke. Ramislite o kondomu, da bi zaščitili svoje zdravje.

 1. Če ženska reče da ne želi seks s kondomom, potem ni trenutek za zabavo. Če to reče vam, kdo ve komu je to še rekla? Četudi nima spolno nalezljive bolezni, morate sebe vprašati ali ste pripravljeni na neplanirano nosečnost?
 2. Uporaba kondoma kaže, da spoštujete svojo partnerico. Recite ji to. Če jo vi spoštujete bolj kot ona samo sebe, ali je seks z njo zares dobra ideja?
 3. Kondomi lahko pomagajo da se erekcija zadrži dlje. Recite ji , da ji želite več užitka in da bo pri tem pomagal kondom. 
 4. Če reče, da se želi počutiti čim bližja vam, ji recite da se boste boljše relaksirali, če boste vedeli da je seks varen in obenem tudi čutili bližji njej, če ne boste morali razmišljati o posledicah.
 5. Nekateri kondomi so napravljeni tako da izboljšajo seks. Poskusite kondom Mutual Climax, če reče, da ne mara občutiti kondom.
 6. Če je vztrajna, ji recite da je ne želite izpostaviti riziku spolno nalezljivih bolezni. Četudi ste v preteklosti imeli izkušnje samo z oralnim seksom, obstaja možnost da ste se z nečim okužili.
 7. Če ženska reče, da niste pravi moški, če želite samo seks s kondomom, ji recite da ste dovolj zreli da veste kaj pomeni biti seksualno odgovren – in to vas odlikuje veliko večjega moškega. Zelo malo žensk je alergično na kondome iz lateksa. Lahko kupite tudi kondome brez lateksa. Naj bo vaša šaktlica s kondomi dobro opremljena, da se izognete razočaranju.
 8. Če vam partnerica ne dovoli da uporabite kodom, ne pristanite na seks. Da,mogoče bo težko (hm, hm) ampak obstajajo tudi drugi načini da se rešite napetosti, brez da tvegate okužbo s spolno nalezljivo boleznijo ali pa z neplanirano nosečnostjo.
 9. Ste zaskrbljeni da pridete na slab glas, če odbijete seks brez kondoma? Edine ženske, ki jih boste tako odbili so tiste, ki ne cenijo medsebojno spoštovanje. Samozavestne ženske bodo to videle kot prednost – s takšnimi ženskam je veliko bolj zabavno hoditi ven.

  "Poskusite kondom Mutual Climax če reče da nima rada občutek kondoma."