Nazaj Beri

Navleci nekaj udobnega

Kondomi: dejstva

Kondomi in ženski kondomi so edina oblika kontracepcije, ki ščiti pred spolno prenosljivimi boleznimi. Na voljo so v različnih velikostih, vrst in okusov, nekaj pa lahko služi da podaljša moški orgazem ali poveča užitek za oba.

Pravilna uporaba kondomov je preprosta. Vedno nosite kondom v pločevinki ali škatli kondomov, namesto v vaši denarnici ali torbici, saj bi to lahko povzročilo škodo. Preberite navodila za uporabo in preverite datum izteka.

Vsakdo od vas lahko nastavi kondom, ampak najprej umijte roke: tako boste vzdržali higieno in če ste se igrali z masažnih olji ali karkoli z maščobo ( ? Sladoled), tako odstranite olje, ki bi sicer lahko poškodovalo kondom.

Kondom nastavite preden se začne „akcija“, da brezskrbno uživate v čarih predigre (vendar ne čakajte predolgo - ne želite, da se posuši kondom).

Još uvijek ste zbunjeni? Pogledajte ovdje kako namjestiti kondom.

Otprete paket na zarezanem delu. Pazite ostre nohte, zobe in ostre predmete , kot so nakit in piercing – z njimi lahko raztrgate kondom.

Prepričajte se, ali je kondom valjan zunaj , sicer bo narobe postavljen na napačno stran. Če niste prepričani, nežno pihajte v kondom in se bo enostavno odvio, zaradi česar bo lažje ugotoviti, če he obrnjen v pravo smer.

Stisnite konico kondoma, saj se ne bi ohranil zrak, še vedno stiskate konico, date kondom na vrh penisa in ga sprostite dol z drugo roko.

Če jo boste počutili med seksom da se začel rolati nazaj, samo ga potisnite nazaj dol. Če pade, ustaviti vse, ga potegnite za odprti konec in postavite nov kondom.

Ko moški doživi orgazem in penis je vedno pokončen, držite kondom v njegovem dnu in ga potegnite ven. Potem ga pustite dol, snemite vozel , ga zavijte v robček in ga vrzite v koš (ne v wc – mislite na našo planeto). Kondom nikoli ne uporabljajte več kot enkrat: če menite, da je to dolga noč, ustrezno se opremite.

Ste še vedno zmeden ? Oglejte si tukaj, kako postaviti kondom.

"Kondom nikoli ne uporabljajte več kot enkrat: če menite, da je to dolga noč, priskrbite si več ..."