Nazaj Beri

Nemogoči položaj?

Akrobatski položaji v seksu

Čeprav so dobri stari položaji kot so misijonarski ali pasji položaj zelo zabavni, včasih je dobro, da se uvede kakšna sprememba. Poskusite nekaj od teh malo bolj fizično zahtevnih novosti, da bi popestrili zgodbo. Toda začnite počasi, še posebej, če niste drugače tako aktivni: ne želite si bolečega hrbta ali raztegnute mišice. In ko ste končali, dobro bo prišla ena temeljita medsebojna masaža ...

Stenske obloge

Kot tudi ime pravi, za ta položaj vam bo stena služila kot podpora. Naj ženska stoji z bokom ob steni in dvigne nogo, ki je bolj oddaljena od stene. Moški se nato nastavi med njenimi stegni, obrnjen proti steni in z roko drži dvignjeno nogo partnerice. Njegovo stegno bo drgnilo po njenem klitorisu med spolnim odnosom, ona pa se lahko nasloni na steno, da bo prodor globlji.

Primabalerina

Če so Stenske obloge preveč težavne za vas, Primabalerina je bolj enostaven stoječ položaj pri seksu. Ženska stoji obrnjena proti steni, upognjena in se drži za roke, z eno nogo dvignjeno. Moški nato vstopi od zadaj, drži partnernico za boke, da ji pomaga ohraniti njeno ravnotežje, nato pa se odmika. Penetracija je globoka in moškemu se odpira veliko bolj intimen pogled, ki ga bo zagotovo razveselil.

L kot ljubezen

Če so vam ljubši položaji v postelji, L kot ljubezen je preprost, vendar pa strasten. Ženska leži na hrbtu in dvigne eno nogo v zrak, kolikor je mogoče. Moški nato poklekne med noge in stopi noter, z rokami ji dviga boke, da olajša penetracijo. Če se ženska zmatra od dvigovanja noge, se lahko zanese na prsa svojega partnerja. Ta položaj omogoča globoko penetracijo, poleg tega, v tem položaju partnerji se lahko božajo med seboj.

"In ko ste končali, dobro bo prišla ena temeljita medsebojna masaža..."