Nazaj Beri

Od XXX do ZZZ

Kako proti dolgčasu v seksu

Eno najbolj pogostih pisem v katerih bralci iščejo pomoč je:: "Kako zadržati iskro v svojem odnosu?" Bajke se kočujejo z besedami "živela sta srečno do konca žvljenja", ampak v resnici je mnogim parom dolgoročno težko obdržati strast. Poskusite naslednje tehnike in spodite dolgčas.

 1. Ne zanemarjajte lastne potrebe: Veliko oseb se preveč posveti vezi in na prvo mesto postavljajo potrbe svojega ljubimca. To ni intinuitivno, lahko pa tudi ohladi vašega partnerja da se počuti ujetega v past. Če ste srečni, neodvisni in samozavestni, boste veliko bolj privlačni.
 2. Trudite se okrog svojega ljubimca: Na začetku veze se partnerji radi zapeljujejo. Potem, ko ste osvojili partnerjevo srce, se ga jemlje kot samoumevno. Zapeljujet ljubimca s pohvalo, z malimi pazljivo izbranimi darili, z masažo stopal ali čemerkoli zaradi česa se bo počutil dobro.
 3. Bodite aktivni: Izguba libida je pogosto povezana z načinom življenja. Vadite skupaj, krvni obtok se bo povečal in pripravljeni boste za akcijo.
 4. Bodite zdravi: Slaba prehrana, alkohol, opojna sredstva (legalna in nelegalna), pomanjkanje sna in splošno slabo fizično stanje zmanjšuje libido.
 5. Poljubljajte se: Večina zvez začne z veliko poljubljanja, ampak to s časom mine. Ko se poljubljate, ste dovzetni za partnerove feromone, kemikalije ki vplivajo na spolno privlačnost, kar povečuje željo.
 6. Delajte se važni: Razvajajte svoje telo, tako da ste negovani kot na prvem sestanku in ponosno ga pokažite v zapeljivems podnjem perilu.
 7. Kombinirajte: Pari na začetku veliko raziskujejo, ko pa odkrijejo kaj jim odgovarja, se hitro izgubijo v rutini. Preizkusite nove položaje, igračke, različite tehnike predigre ali uvedite malo perverzijea, lahko pa naredite vse skupaj.
 8. Zamenjajte vloge: Mnogi postanejo stalno aktiven ali pasiven partner. Zamenjajte mesta. Če običajno vi začnete s seksom, vzpodbudite ljubimca da napravi prvi korak. Če je vaš partner predvodnik v seksu, za sremembo navalite vi.
 9. Pogovarjajte se o fantazijah: Izvrsten seks vključuje tako možgane kot telo, pa ga zaposlite.
 10. Bodite romantični:Seks in ljubezen spadata skupaj. Bolj kot poznate ljubimca, bolj boste iskreni v vprašanjih seksa. Zapomnite si to in seks bo svak dan vse boljši.

  "Preizkusite nove položaje, igračke, različne tehnike predigre ali uvedite malo perverzije"