Nazaj Beri

Postanite smooth operator

Uporaba lubrikanta

Mnogi verjamejo, da je lubrikant nekaj, kar se uporablja le, če ste spodaj suha. Ampak on lahko izboljša skoraj vsak seks, tako moškim kot tudi ženskam.

 1. Obstaja veliko vrst lubrikantov: na bazi vode, olja, silikona. Lubrikatni na bazi vode so najpogostejši in jih lahko uporabljamo za vse. S časom jih je potrebno ponovno nanesti (uporabite lahko tudi vodni sprej, ki se nanese lokalno za reaktivacijo in daljše trajanje lubrikanta). Lubrikanti na bazi olja niso varni za kondome, vendar su super spolzki. Silikonski lubrikant nudi najboljše iz obeh svetov, ker je super spolzek in varen za kondome.
 2. Lubrikant je sijajen za samozadovoljevanje, ne glede na to ali ste moški ali ženska. To spolzko trenje poveča užitek.
 3. Različni lubrikanti ustrezajo različnim osebam, zato jih preizkusite več, da odkrijete kateri najbolje ustreza vašemu telesu.
 4. Olja za masažo lahko poškodujejo kondome, namesto tega raje uporabljajte lubrikant ali pa preizkusite Durex Play Massage 2-in-1, ki se uporablja za masažo in tudi za intinejšo lubrikacijo.
 5. Uporabljate roke pri igri s fantom ali punco? Špric lubrikanta bo olajšal stvar obema.
 6. Radi uporabljate roke in usta istočasno? Odločite se za lubrikant z okusom, in se posladkajte z okusom jagode ali z vznemerljivim okusom pna colade. Seksualni maratoni so lažji z lubrikantom. On je kot pit-stop: če dodajate lubrikant, bo vaš motor bolje podmazan.
 7. Vam je jurtnji sex neprijeten, vendar se mu ne želite odreči? Lubrikant bo zmanjšal občutek žarjenja zaradi trenja.
 8. Če želite dodatno vzburjenje, preizkusite Durex Play O, Warming ali Tingle za popolnoma drugačen občutek.
 9. Želite nekaj več? Koža je človelova največja erogena cona, zato lubrikant pošpricajte po celotnem telesu partnerja, potem pa po njem drsite v gladko ekstazo.

  "Ščepec (špric) lubrikanta bo olajšal stvari vam in partneju."