Nazaj Beri

Prava oseba za eno noč

Pravila priložnostnega seksa

Zveze so ponavadi super, ampak včasih niste v tej fazi življenja. Morda se želite osredotočiti na delo, hobije in prijatelje. Morda se ne želite zvezati, ali si želite le imeti zabavo na dopustu. Seks ne potrebuje biti z obveznostmi - vendar je veliko bolj zabavno, če pomislite, kaj počnete.

  1. Zaščitite se: Vsak nov partner pomeni novo tveganje za vaše spolno zdravje. Če ne uporabljate kondom, lahko pričakujete težave (in morda otroka). Ne pozabite, oralni seks tudi nosi nevarnost spolno prenosljivih bolezni.
  2. Opazujte in se učite: Preverite, ali obstajajo kakršni koli drugi znaki spolno prenosljivih okužb, kot so vnetja, ranice ali bolečine med spolnim odnosom: kondomi vas ne varujejo pred spolno prenosljivimi okužbami, tako da boste morali uporabiti glavo, preden se vključite v seks. Če niste prepričani, naj ne pride do spolnega odnosa.
  3. Redno testiranje: Veliko spolno prenosljivih okužb nimajo simptomov in testiranje je edini način, da veste, da niste okuženi.
  4. Navleči čustveni kondom: Naključni seks vas verjetno ne bo zadovoljil, če je vaš cilj, da se počutite ljubljene ali da bi dobili več samozaupanja. Konec koncev, lahko si sami privoščite orgazem brez čustvene bolečine. Sprostite se v priložnostnem seksu le, če vas to ne bo motilo.
  5. Zaščitite svoj ugled: Če se boste odločili za sodelovanje v priložnostnem seksu, bodo vas nekateri ljudje obsojali za to. Razmislite kome govorite o svojem načinu življenja, ampak je treba poslušati prijatelje, če izrazijo zaskrbljenost nad vašim vedenjem.
  6. zagotavite varnosti: Iti domov z neznanci nosi določena tveganja. Poskrbite, da vaš prijatelj ve kam greste, s kom in kdaj se boste vrnili - in ne vabite neznance v vaš dom. V nasprotnem primeru, zjutraj boste odkrili, da ste izgubili vaš telefon - ali še huje.
  7. Bodite iskreni: Laganje, da bi končali z nekom v postelji ni pravično in lahko povzroči težave. Mogoče bo trpel vaš ugled, morda nekdanji ljubimec, ampak laganje o seksu vedno konča slabo.
  8. Izberite previdno: Če poznate koga, je bolj verjetno, da bo med vami obstajalo zaupanje, naklonjenost in spoštovanje - in to vodi k boljšem seksu. Ne sodelujte pri priložnostnem seksu z nekom, ki je zaljubljen v vas, to ni pošteno do njih.
  9. Spoštujte ljubimca: Bistvo priložnostnega seksa je, da se obe strani zabavata. Poskrbite, da tudi druga oseba, ki je v tem odnosu dobi enako kot vi.
  10. Spoštujte sebe: Privoščite si priložnostni seks le, če istočasno lahko vzdržujete zdravo raven samozavesti. Po zdravem seksu se ne počutite slabo: če se pa počutite slabo, morda takšen seks ni za vas.

"Bistvo priložnostnega seksa je, da se obe strani zabavata. Poskrbite, da tudi druga oseba, ki je v tem odnosu dobi enako kot vi."