Nazaj Beri

Roka, ki pomaga

Ročna igra za njega

Čeprav se skromno ročno samozadovoljevanje pogosto zanemarja v korist oralnega ali penetracijskega seksa, ni nobenega razloga da ne bi bil enako zadovoljujuč. Ali iščete varen način za igro v zgodnjih dnevih veze, način, da ga zadovoljite takrat, kadar niste razpoloženi za seks ali pa izvrsten način predigre, s katerim se boste naučili več o njegovem telesu? Potem uporabo roke na vašemu moškemu ne smete podcenjevati.

Lubrikant naredi, da stvari tečejo gladko: zmanjšuje trenje in zahvaljujoč njemu, roke lažje drsijo, hkrati pa se odpira veliko novih tehnik.

Najprej nanesite lubrikant na roke, da se ogreje – lubrikanti, ki nudijo občutek ogrevanja ali pekočosti lahko naredijo dodaten užitek – nato pa svojega izbranca božajte od korena penisa do vrha glavice. Poslušajte njegovo telo, njegove vzdihe – če se nagne proti vam, potem ste našli pravo točko. Frenulum (nit, ki povezuje glavico s telesom penisa) je lahko nadvse občutljiv; če boste z vsakim gibom z palcem prečkali preko njega, boste še dodatno povečali vzburjenje.

Ne uporabljajte samo eno roko: z drugo raziskujte njegove erogene cone. Nekateri moški uživajo v božanju testisov: poskušajte jih nežno božati, oprimite jih z dlanjo in jih nežno povlačite, ko mu božate penis.

Poleg tega mu lahko penis stimulirate z obema rokama. Probajte izpreplesti prste (predhodno si namažite dlani z lubrikantom), potem pa drsite po penisu in nežno ga stiskajte z dlanmi. Pravtako lahko ena roka boža penis go-dol, z drugo pa taktrat objamite glavico penisa in nežno krožite (gibi, ki jih spolni strokovnjak imenuje „ožemanje pomaranče“). Če je dobro obdarjen, lahko eno roko postavite nad drugo, da boste lahko močno objeli njegovega korenjaka.

Najboljše od vsega pa je, da se učite od svojega partnerja. Prosite ga, naj masturbira pred vami; položite svojo roko na njegovo, da boste videli kako trdno jo drži, kako hitro se giblje in kam polaga prste. On ima zagotovo več izkušenj kot vi in točno ve kako se najbolje zadovolji. Če boste oponašali njegove gibe, ne boste zgrešili.

"Ne uporabljajte samo eno roko: z drugo raziskujte njegove erogene cone."