Nazaj Beri

Seks, ljubezen in modri testisi

Razrkrite seksualne zablode

Večina ljudi so preveč sramežljivi da odkrito govorijo o seksu. Smo razkrili nekatere najpogosteje zablode in odkrili resnico (in ne, vaš ljubimec verjetno nima penis 35 cm).

Nisem normalen/na

Kosmate bradavice, viseče prsi, neravni testisi - vsakdo ima neke vrste negotovosti. In potem je tisto, kar vam se zdi seksapilno ali kdo vam se zdi seksapilen ... Ampak je zelo verjetno, da je večino teh vprašanj delite z drugimi - so in sami srameživi da govorijo o tem – in imajo tudi svoje želje. Vse to je povsem normalno.

Ne,ne moreš zanositi če imate seks ko stojite / v času menstruacije / na prvi seks

Nosečnost je tveganje, vsakič, ko imate spolne odnose, tako da boste morali imeti zaščito vsakič, razen če hočete otroka. Spermiji lahko preživijo v telesu več dni, in začetek nosečnosti je dovolj eden. Kondom ali ženski kondom so odlični za varen seks in zaščito pred spolno prenosljivimi boleznimi. Še bolje, jih lahko uporabljate z drugimi oblikami kontracepcije za dodatno zaščito pred nosečnostjo in boleznimi. Če ste imeli težave s kondomi, lahko poskušate drugo velikost kot je Close Feel ali Comfort Fit. Za več informacij obiščite Brook (http://www.brook.org.uk/) ali Family Planning Association (http://www.fpa.org.uk/)

Če nekoga ljubiš, morate imeti seks z njim

Če kdo nekoga prisili da ima spolni odnos, preden oseba ni pripravljena na to, tisto ni  kvaliteta ljubezni in seks ni "dokaz" ljubezni. Vsakdo je pripravljen ob drugem času (in nekateri, ne postanejo nikoli pripravljeni), tako da si za to, dasta toliko časa, kot ga potrebujete.

Oralni seks je varen

Kljub temu, da ne obstaja možnost  nosečnosti, še vedno se lahko okužite z spolno bolezni, kot so gonoreja, herpes in klamidija - spolno prenosljive bolezni so danes vse bolj pogoste. Za varnejši oralni seks, uporabite kondom z okusom na moškemu ali dentalnom jezu (kvadratni lateks), katere boste postavili na žensko: oba sta na voljo na spletu. Če imate herpes simplex, ne sodelujejo pri oralnem seksu, saj je to oblika herpesa, ki jo je mogoče prenesti na drugo osebo.

Človek bo umrl od modrih testisov, če ne bo imel seksa

Pomanjkanje seksa lahko škoduje tako moški kot ženski. Počutite se razočarano, napeto ali narajcano, ampak čeprav se bol zdi kot resna, vam ne more škoditi. Samozadovoljevanje pomaga za lajšanje frustracije, privoščite si užitek s prsti.

"Kljub temu, da ne obstaja možnost nosečnosti, še vedno se lahko okužite z spolno bolezni"