Nazaj Beri

Error loading MacroEngine script (file: ArticlePageHeader.cshtml)

Igrače so vse bolj pogost del spolnega življenja ljudi. Izvrstne kot pomoč za ugotavljanje erogenih con, lahko dodajo novo dimenzijo predigri. V trenutku izbire prve igrače vas izbira lahko prestraši tudi, če poznate smernice za varno uporabo igrače. Nasveti, vam bodo pomagali, da bo izbira prve igrače lažja.

  1. Vibracija: Nekateri radi imajo vibracijo. Ostalimi je ta občutek sprva nenavaden kasneje jim postane všeč, nekatere ostavlja neprizadete. Dokler ne poskusite neboste vedeli v katero kategorijo sodite. Začnite z nežno vibracijo, ker intenzivne lahko neugodno presenetijo. Osnovni vibrirajoči naboj je sijajna igrača za začetnike. Namestite ga na najmanjšo hitrost. Če vam povzroči mravljince, pod njega položite roko ali ga uporabljajte preko rjuhe. Če imate radi močnejše vibriranje zvišajte hitrost.
  2. Velikost: Izberite velikost, ki vas ne bo ustrašila. Igrače so ponavadi močnejše in gostejše od prave stvari, ne biti preseneleni, če bo igrača, ki je enake velikosti kot partnerjev penis se zazdela prevelika.
  3. Napajanje: Igrače se lahko napajajo s pomočjo baterij, lahko se polnijo z elektriko ali celo solarno energijo. Pred nakupom preverite način napajanja da ne, kupite igračo, ki ima neizvedljivo napajanje.
  4. Diskretnost: Naravno je da ste zaradi uporabe igrače sramežljivi posebej, če ste v temu prvič. Izbira igrače vam lahko pomaga pri zmanjševanju nelagodja. Danes jih lahko kupite na več mest – preko spleta ali v specijaliziranih prodajalnah. Zakaj ne bi začeli skromno: s prstanom, masažerjem ali mini vibratorjem? To so sijajne igrače za začetniške pare, ki želijo poskusiti vodo preden v njo zaronita.

    "Če vam povzroči mravljince, pod njega položite roko ali ga uporabljajte preko rjuhe."

Error loading MacroEngine script (file: RelatedContentListing.cshtml)