Nazaj Beri

Error loading MacroEngine script (file: ArticlePageHeader.cshtml)

Čutna masaža je veščina, ki je vredna učenja, ker se lahko uporabi v skoraj vseh fazah romantičnega razmerja. Masaža glave ali masaža stopal lahko pomaga pri zapeljevanju potencialnih partnerjev, vendar pa lahko pripelje tudi do bolj intimnega božanja, ko se povežete z osebo, ki vas zanima. Tudi do masaže celega telesa, ko je povezava v polnem zamahu. V bistvu, lahko masaža ljubimca v enaki meri sprosti in vzburja..

Začnite s preverjanjem, če je v prostoru dovolj toplo - želite doseči le eno vrsto tresenja, medtem ko se oseba sprošča, telesna temperatura pada. Tako boste s tem izkušnjo naredili bolj prijetno, tudi če ste oba oblečena. Če masirate celo telo, skupno kopanje pred tem vam bo pomagalo sprostiti mišice in ustvariti čutno vzdušje.

Ne uporabljajte masažna olja, če nameravate imeti spolne odnose, ker lahko kondom poči. Namesto olja uporabite nekateri od številnih lubrikantov, ki so namenjeni tudi za masažo, ki bo omogočila vašim prstom enostavno drsenje skozi kožo vašega ljubimca ali ljubice.

Razen, če se niste poklicno ukvarjali z masažo, ne pritiskajte na kosti, saj je to lahko nevarno. Namesto tega se osredotočite na velike mišice hrbta, stegna in zadnjice. Začnite z nežnimi gibi effleurage - to so krožni gibi s prsti in dlanmi. Če se vam zdi neko območje še posebej napeto, počasi ga obdelujte, da se sprosti ali, v primeru večje napetosti, uporabite gibanja petrissage- kar pomeni, da se mišice masirajo, kot da gnetemo testo, s prstnimi členki za posebej napeta področja. Začnite nežno in postopoma povečujte pritisk, redno preverjajte ali je masaža prijetna za partnerja.

Spoj masaže in čutne igre lahko ustvari neustavljivo napetost, tako da terapevtske premike zamenjajte z erotičnim božanjem. Poskusite masažo mišice ramena, preden nežno s prsti greste dol po vratu partnerja /partnerice ali ročno masažo zadnjice - kar lahko ustvari veliko napetosti - in nato pustite, da se vaši prsti premaknejo v bolj intimno okolje. Za super-vročo poslastico, ljubimca obilno namažite z lubrikantom, nato pa potisnite telo skozi njegov/njen (ob predpostavki, da niste veliko težji). Najbolj pomembna stvar je, da se pogovarjate: posvetujte se z njim/njo v čem uživa in storite to na način, ki si ga želi.

Če bolje poznate telo, bolj učinkovita bo vaša masaža – torej, preučite osnove moških in ženskih erogenih con in splošno anatomijo, da boste najboljše vedeli, kako ljubkovati svojega partnera ali partnerico. Malo znanja bo bogato nagrajeno.

"Spoj masaže in čutne igre lahko ustvari neustavljivo napetost"

Error loading MacroEngine script (file: RelatedContentListing.cshtml)