Nazaj Beri

Razburkajte strasti

Dodajte nekaj novega starim pozam

Večina parov se ljubi, le v treh različnih pozah, zaradi česar lahko padejo v rutino. Ti preprosti triki vam bodo pomagali, da vnesete življenje v svoje stare najljubše poze. Nikoli se ne ve, majhna sprememba je morda dovolj, da vas spobudi tudi k akrobatskim eksperimentom.

 1. Spremenite mesto: Celo misijonarski položaj v seksu je lahko bolj pustolovski, če ga izvajate na kuhinjski mizi; na različnih kosih pohištva bo vaše telo zavzelo različne položaje in s tem boste lažje dosegali nove erogene cone. Raziskovanje postane enostavno.
 2. Med seksom uporabljajte blazine: Položite jih pod partnerkine boke ali zadnjico v misijonarskem položaju za globljo penetracijo, pod njena prsa v pasji pozi, da bi imela trdnejšo oporo za upiranje ali pa jih namestite pod moške boke ko je partnerka zgoraj, da bi mu pomagali da pride do G točke.
 3. Ko se ljubite tako, da je partnerka zgoraj, ji ovijte boke s kravato in držite oba konca: Tako jo lahko privlečete navzdol medtem ko se ona pomika, s čimer se bo povečala stimulacija klitorisa z drgnjenjem ob partnerjevo sramno kost, ter povečala globina penetracije.
 4. Poskusite nove oblike penetracije: Poskusite iti trikrat globoko in trikrat plitvo ali desetkrat plitvo in petkrat globoko. Poskusite z različnimi ritmi, dokler ne ugotovite kateri vam najbolj ustreza.
 5. Ljubite se pred ogledalom: Ne glede na pozo, in sicer, da lahko gledate drug drugega v oči in tudi sami sebe, kar je lahko zelo razburljivo. In seveda, lahko izberete pozo, v kateri boste imeli najboljši razgled.
 6. Bodite še bolj vlažni: Pred seksom namažite lubrikant po partnerjevem telesu in tudi vi boste bolj vlažni.
 7. Med seksom si prevežite oči: Kadar ne veste kaj sledi lahko poveča seksualno vzburjenje. S partnerjem se menjujte tako, da oba izkusita kako deluje.
 8. Uporabite vibracijski obroček: Erekcija bo pri moških trajala dlje in partnerka bo lažje doživela vrhunec, posebej če ji ustrezajo vibracije.
 9. Uporabljajte kondome Mutual Pleasure: Narejeni so tako da njega upočasnijo, njo pa pospešijo.
 10. Uporabljajte vibracijski prstan za stimulacijo klitorisa: Posebej se lahko uporablja pri pasjem položaju in pomaga partnerki da lažje doseže vrhunec v tej pozi.

  "Eksperimentirajte z različnimi ritmi, dokler ne ugotovite, kateri vam ustreza."