Nazaj Beri

Error loading MacroEngine script (file: ArticlePageHeader.cshtml)

Večina parov se ljubi, le v treh različnih pozah, zaradi tega lahko padejo v rutino. Ti preprosti triki vam bodo pomagali, da vnesete življenje v svoje stare najljubše poze. Nikoli se ne ve, majhna sprememba je morda dovolj, da vas spobudi tudi na akrobatske eksperimente.

 1. Spremenite mesto: Celo misijonarski položaj v seksu je lahko bolj pustolovni, če ga izvajate na kuhinjski mizi; na različnimi kosi pohištva, vaše telo bo zavzelo različne položaje s tem boste lažje dosegali nove erogene cone. Raziskovanje postane enostavno.
 2. Med seksom uporabljajte blazine: Položite jih pod ženine boke ali zadnjico v misijonarskem položaju, da bi penetracija bila globlja, pod njena prsa v pasji pozi, da bi imela trdnejšo oporo za upiranje ali pa jih namestite pod moške boke ko je žena gor kako bi mu pomagali da pride do G točke.
 3. Ko se ljubite tako, da je partnerica na vami, ovijte ji boke z kravato in držite oba konca: Tako je lahko privlečete navzdol dokler se ona pomika, s čim se bo povečala stimulacija klitorisa drgnjenjem o partnerovo sramno kost, ter povečala globina penetracije.
 4. Poskusite nove oblike penetracije: Poskusite iti trikrat globoko in trikrat plitvo ali desetkrat plitvo in petkrat globoko. Poskusite z različnimi ritmi, dokler ne ugotovite kateri vam najbolj ustreza.
 5. Ljubite se pred ogledalom: Ne glede na pozo, in sicer, da lahko gledate eden drugega v oči in tudi sami sebe med časom čina je lahko razburljivo. In seveda, lahko izberete pozo, v kateri boste imeli najboljši pogled.
 6. Bodite še bolj vlažni: Pred seksom zlijte lubrikant po partnerjevem telesu in pa samo glejte, kako ste tudi vi bolj vlažni.
 7. Med seksom si povežite oči: To, kadar ne vidite kaj sledi lahko poveča seksualno vzburjenje. S partnerjem se menjujte tako, da oba izkusita kako deluje.
 8. Uporabite vibracijski obroček: Erekcija bo pri moških trajala dlje in žena bo lažje doživela vrhunec če ji ustrezajo vibracije.
 9. Uporabljajte kondome Mutual Pleasure: Narejeni so tako da njega vpočasne, njo pa pospešijo.
 10. Uporabljajte vibracijski metek za stimulacijo klitorisa:ki se posebej lahko uporablja pri pasjem položaju in pomaga tudi partnerki da lažje doseže vrhunec v tej pozi.

  "Eksperimentirajte z različnimi ritmi, dokler ne ugotovite, kateri vam ustreza."

Error loading MacroEngine script (file: RelatedContentListing.cshtml)