Nazaj Beri

Error loading MacroEngine script (file: ArticlePageHeader.cshtml)

Zlato pravilo gejevskega seksa ne obstaja, kakor tudi heteroseksualnega. Želje se razlikujejo. Vendar razumevanje osnov vam bo pomagalo za uresničitev najbolj prijetnih doživetij, kar ste jih kdaj koli doživeli.

  1. Ne predpostavljajte: Mnogi homoseksualni seks avtomatski povezujejo z analnim seksom, ampak ne uživajo vsi v njem (na drugi strani, priljubljen je mnogim heteroseksualcem). Seksualnost ni indikacija posebnih seksualnih okusov. Vedno vprašajte partnerja v čemu uživa in ne bi smeli prenagljeno skleniti, da ima rad iste stvari kot tudi vi.
  2. Igrajte na varno: Prenos spolno prenosljivih okužb z oralnim seksom je v porastu, vključno z gonorejo in sifilisom, tako da kondomi niso samo za analni seks. Imejte z okusom zalogo kondomov, kot tudi tistih "extra safe", da ste dobro opremljeni.
  3. Bodite seksi: kondomi ne smejo biti dolgočasni. Poskusite namestiti kondom z usti ali z eno roko božajte partnerjeve testise, medtem pa z drugo nameščajte kondom.
  4. Bodite samozavestni: Velikosti in oblike penisa se razlikujejo, ampak če se začnete primerjati s partnerjem, mal je verjetno, da se boste zabavili v postelji. Ni pomembno ali ste večji ali manjši od svojega ljubimca: bistveno je to, da se dobro zabavate.
  5. Bodite odločni: Če vaš ljubimec želi imeti seks brez zaščite, povejte mu, da to ne pride v poštev.
  6. Če želite razširiti svoj repertoar oralno? Ulezite se na hrbet, da vam glava visi čez rob postelje; tako boste odprli grlo, zaradi česar boste lažje zadovoljili dobro obdarjenega moškega.
  7. Uporabljajte lubrikant: Lubrikant je odličen za masažo in ročno zadovoljevanjei n je prav tako neobhoden, če želite poskusiti analne igrice.
  8. Raziščite različne tehnike: Če vi uživate v nečem, ne pomeni, da se vaš partner enako občuti. Poskusite različne oralne tehnike in načine, da z rokami lahko zadovoljite svojega ljubimca.
  9. Ali, še boljše, samozadovoljujte seeden pred drugim: Na ta način bosta odkrila v čem oba uživata.
  10. Zavedajte se svojih omejitev: Bit seksa ni vzdržljivost. Če je vaš partner prevelik za vas, ne morete ga celotnega sprejeti.

"Seksualnost ni indikacija posebnih seksualnih okusov."

Error loading MacroEngine script (file: RelatedContentListing.cshtml)