Nazaj Beri

Error loading MacroEngine script (file: ArticlePageHeader.cshtml)

Zelo malo moških bo odbilo ponudbo oralne zadovoljitve, čeprav mogoče o sebi mislite, da ste neizkušeni. Dokler so ostri nohti, groba koža in zobje dovolj oddaljeni od dela telesa, ki je vključevo v igro, boste zagotovo občutili toplo dobrodošlico. Obstajajo pa tudi načini kako izboljšati svojo tehniko in jo zadržati svežo.

Najprej si zapomnite, da so za dober oralni seks roke enako važne kot usta. Pomaga, če je vse dobro podmazano. Zraven postelje imejte vodo, za žejo med odnosom in investirajte v lubrikat z okusom. Ta ne pomaga samo temu da vaše roke lažje drsijo, temveč tudi olajšajo oralno zadovoljevanje.

Oralni prenos spolno nalezljivih infekcij (SPI) (vključno z gonorejo in sifilisom) narašča, zaradi tega uporabljajte kondome za oralni seks, razen če nista oba testirana.

Kvaliteto oralnega seksa sestavljalo hitrost, globina i premiki. Začnite počasi in postopoma vse hitreje ter opazujte katera hitrost daje najboljšo reakcijo. Porno idustrija po navadi prikazuje grobi in hitri odnos, vendar je dober tudi bolj senzualen pristop. Nekateri moški imajo rado da se tempo gibanja poveča, ko se približuje vrhunec. Prilagodite se premikanju njegovih kolkov, ki vam bodo pomagali določiti primerno hitrost.

Recite partnerju, da ne drži rok na vaši glavi (razen če vam je to všeč). Če sami določate hitrost, je erjetnost večja da bo tudi vam prijetno. Felacio lahko vadite na (oprani) tikvici, da se navadite na občutek in če vas skrbi možnost siljenja na bruhanje. Lahko poskusite tudi razne položaje, tako da na primer ležite na hrbtu z glavo preko roba postelje kar omogoča bolj prijetno globoko prodiranje.

In ne pozabite pustiti rokam prosto pot. Veliko moškim je všeč, če jim se dotika testise, nekateri uživajo v stmulaciji bradavic, drugi prostate. Menjajte položaje, da dosežete dele telesa, kjer bo vzdahnil: „oh!“

"Menjajte položaje, da dosežete dele telesa, kjer bo vzdahnil: „oh!“"

Error loading MacroEngine script (file: RelatedContentListing.cshtml)