Durex Naturals

Durex Naturals intimni gel je 100% naraven

Opis izdelka

Durex Naturals intimni gel je 100% naraven* in zasnovan tako, da so intimni trenutki gladki in naravno vznemirljivi. Njegova nežna formula na vodni osnovi ne vsebuje dodanih dišav ali barvil, ima ustrezno pH vrednost, vlaži vaše intimne predele ter zagotavlja gladkost in udobje..
Formula je primerna za uporabo z izdelki iz lateksa in erotičnimi igračkami.
Vsebuje prebiotike, ki pomagajo ohranjati ravnovesje vaše kože.

Kako se uporablja: Odprite pokrovček, iztisnite nekaj kapljic in ga nanesite na želeno mesto in uživajte. Uporabite skladno z navodili. Primerno za vaginalni, analni in oralni seks. Izogibajte se stiku z očmi ter poškodovano ali razdraženo kožo. Če pride do draženja, intimni gel prenehajte uporabljati. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste vi ali vaša partnerka noseči ali če vaša partnerka doji, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

*100% naravne sestavine

Navodila za shranjevanje: Hranite na hladnem in suhem mestu, proč od sončne svetlobe. Uporabite v treh mesecih po odprtju.
Vam je všeč Durex-ov intimni gel Naturals? Poskusite tudi naše druge Durex-ove gele ali lubrikante. . . Celotno ponudbo si oglejte na spletnem mestu www.durex.si