Durex Sensilube

Sensilube gel je idealen izdelek za intimna področja, saj z edinstveno formulo najbolj spominja na naravno vlago.

Izdelek je na voljo tudi v: 40 ml

Opis izdelka

Sensilube so razvili z edinstveno formulo, ki je zelo podobna naravni vlagi telesa in ni primerljiva z drugimi lubrikanti v obliki gela. Sensilube se prilagaja naravnemu pH-ju telesa in se takoj po nanosu prilagodi naravni temperaturi telesa.

Milijone žensk imajo vsakodnevne težave s suhostjo intimnega področja iz različnih razlogov, kar povzroča neugodje. Nega intimnih področij je pomemben del vsake ženske. Ko se pojavi suhost nožnice, potrebujete izdelek, kateri bo pomiril in ublažil suhost nožnice ter vam nudil občutek udobja. Sensilube gel je posebej razvit, saj z edinstveno formulo najbolj spominja na naravno vlago v intimnem področju. Deluje v harmoniji s telesom, vlaži in ublaži suhost intimnih področij ter zagotavlja udobje. Poleg tega je njegova pH vrednost prilagojena telesu, ne vsebuje parfumov ali barvil in je ginekološko odobren, zato ste lahko prepričani v njegovo kakovost. In zdaj, zahvaljujoč novi pumpici, še enostavnejši za uporabo!

Navodila za uporabo: S pritiskom na pumpico izstisnite majhno količino Sensilube lubrikanta na konice prstov in nežno nanesite lubrikant v ustje nožnice. Uporabljajte po potrebi. Sensilube gel za vlaženje intimnega področja ni kontracepcijsko sredstvo in se lahko uporablja s kondomi.

Porabite ga v treh mesecih po odprtju. Preprečite stik z očmi. Če opazite draženje, prenehajte z uporabo tega lubrikanta. Sensilube gel lahko zmanjša gibljivost spermijev, zato se v primeru da želite zanositi, pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Sensilube gel povrne občutek udobja samozavesti. Že več kot 15 let milijone žensk zaupa Sensilube gelu.

Distributer: Lomas d.o.o., Kardeljeva ploščad 11a, 1000 Ljubljana, tel: +386 1 568 00 00, www.durex-slovenia.si, consumers_si@rb.com.

Hranite v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo.