Durex Play Sensual Massage 2 in 1

Naš gladek in svilnato čuten masažni gel vsebuje Ylang Ylang ter ima nežen vonj in okus za poživitev vaših čutov.

Izdelek je na voljo tudi v: 200 ml

Opis izdelka

Durex predstavlja kolekcijo Massage Moods Play Sensual Massage 2 v 1 gel vsebuje Ylang Ylang cvet, ki raste na področjih deževnih gozdov na otokih Tihega oceana.

Play Sensual Massage 2 v 1 je mehak, gladek in svilnat ter je dovolj nežen za uporabo po vsem telesu, kot tudi na intimnih področjih. Prav tako ima nežen vonj za vzbujanje občutkov aromaterapije.

Naša posebej zasnovana steklenička ima tudi edinstven masažni aplikator.

Uporaba:

Odstranite pokrovček, nežno stisnite in gladko vmasirajte na želeno lokacijo.

Tehnične podrobnosti


Play Sensual Massage 2 v 1 je topen v vodi in se z lahkoto spere. Ni lepljiv in ne pušča madežev, vendar se izogibajte stiku z očmi. Če občutite draženje, lubrikant prenehajte uporabljati. Če se draženje nadaljuje, ali ves čas potrebujete dodatno lubriciranje, se posvetujte z zdravnikom.

Ta proizvod je certificiran kot medicinski proizvod v Evropski uniji v skladu z Direktivo Sveta o medicinskih pripomočkih 93/42/EGS s strani SGS CE0120, izključno za indikacijo vaginalne suhosti in intimnega neugodja. Druge nezdravstvene uporabe, ki so pripisane temu proizvodu, niso v obsegu certifikata CE, uporabniki pa morajo vedeti, da učinkovitost in/ali varnost proizvoda za te namene ni ocenjena s strani SGS-a.

Uporabite v roku treh mesecev od odprtja. Čeprav izdelek ni strupen, ga hranite izven dosega otrok.

Distributer: ARC-Kranj, d.o.o., Hrastje 52k, 4000 Kranj, Slovenija, Tel: +386 (0)4 29 27 600

Play Sensual Massage 2 v 1 hranite v suhem in hladnem prostoru, stran od sončne svetlobe.