Invisible

NAŠ NAJTANJŠI
KONDOM DOSLEJ

OGLEJTE SI OGLAS

TANJŠI OD 
OD ČLOVEŠKEGA LASU*

KLIKNITE IN PREBERITE VEČ

 

*Povprečna debelina človeškega lasu je 0,075 mm

DODATNO LUBRICIRANI

  • Izjemno tanki za izjemno bližino

  • Prozorni in dodatno lubricirani

  • 100-odstotno elektronsko preizkušeni

link

Durex Invisible – naš najtanjši kondom doslej

10 nasvetov za občutljivost, ki vam bo vzela sapo

1. VRTILJAK POLJUBOV

Gre za preprosto predigro, v kateri se lahko vi in vaš ljubimec izmenjujeta pri tem, kdo ima nadzor, hkrati pa se igrata z različnimi površinami, ki bodo povečale občutljivost na dotik.

Oba stojta (brez majice, gola ali v spodnjem perilu). Ženska naj začne poljubljati svojega partnerja in ga hkrati nežno odrivati nazaj proti steni.

Čez nekaj časa naj se vrtiljak poljubov začne vrteti v drugo stran: zavrtita se tako, da ima nadzor nad poljubi zdaj moški. Vsakih nekaj minut se zamenjajta, pri tem pa partnerja vsakič odrivajte proti drugačni površini, npr. s plišastih, žametnih zaves na hladno, gladko okno. To bo prebudilo živce v partnerjevih ramah in hrbtenici.

2. NESKONČNO POLJE SLADKIH MALIN

Ne omejujte nemedicinskih balzamov samo na svoje ustnice – odlično se bodo obnesli tudi na bradavičkah.

S samo kančkom balzama za ustnice z okusom jagode boste svoje bradavičke navlažili in poudarili njihovo barvo, vašemu partnerju pa bo gotovo všeč tudi njihov okus. Če želite doseči hladilen učinek, z nemedicinskim balzamom za ustnice z okusom peperminta rišite kroge okrog partnerjevih bradavičk.

Ne pozabite, da vibratorji niso namenjeni izključno za uporabo na genitalnem predelu. Če imate vi ali vaš partner občutljive bradavičke, jih dražite z majhnim, zaobljenim vibratorjem, ki je ustvarjen za stimulacijo točno določenega mesta in bo poskrbel za še večjo občutljivost.

3. S POTRPEŽLJIVOSTJO DO VRHUNCA

„Invisible“ so Durexovi najtanjši kondomi iz naravne gume in lateksa do zdaj, ki vašo občutljivost privedejo do vrhunca. Želite biti še bolj vzburjeni? Nadenita ga skupaj.

Moški naj kleči na postelji, njegova partnerka pa naj kleči za njim. Ko si moški pravilno nastavi kondom in ga začne nameščati, naj partnerka seže naprej okoli njegovih bokov in mu ga pomaga do konca odviti.

Lahko pa poskusite tudi tako, da medtem, ko nameščate Durex Invisible, štejete do deset, svojemu partnerju pa prepoveste vsakršno dotikanje, dokler ne pridete do dvomestnega števila. Vse, kar sme storiti, je, da vas opazuje. Ta kratka pavza med nameščanjem kondoma aktivno prispeva k stopnjevanju pričakovanja in ustvarjanju trenutkov, ki vaju vzburijo in vzdražijo.

4. BOŽANJE TREBUHA, KI VZBURI

Pravijo, da se pot do moškega srca skriva v njegovem trebuhu, vendar ali ste vedeli, da lahko masiranje njegovega trebuha med seksom poveča tudi občutljivost njegovih drugih delov? In da enako lahko velja tudi za ženske?

Medtem, ko ste med seksom zgoraj, z dlanjo božajte partnerjev trebuh. Najprej položite svojo roko takoj nad njegovo sramno kost, nato potujte preko njegovega popka in se ponovno vrnite na spodnji del njegovega trebuha.

Vaši gibi naj bodo nežni in hkrati čvrsti. S tem, ko boste nežno drseli po koži okrog medenice, se bo ta napela in postala občutljivejša. S ponavljajočimi se gibi drsenja po koži v smeri navzgor lahko partnerja pripeljete do vrhunca.

5. PONUDITE MU ROKO

Moda so izjemno občutljiva, zato pri naslednjem preizkusu z božanjem testisov in drsenjem po njih v smeri navzdol počnite to počasi in nežno. Izogibajte se pritiskom in stiskanju, razen če vam partner izrecno pove, da mu to godi.

Opazili boste, da po sredini mod poteka črtica. Če ji boste sledili z blazinico prstov po vsej njeni dolžini, se kaj hitro zna zgoditi, da se bo vašemu partnerju zdelo, da sanja. Poleg tega, da mu boste privoščili božanske, nove občutke, boste s tem povečali tudi vajino medsebojno zaupanje.

Medtem, ko se dotikate partnerja, bodite pozorni na to, kako se odziva. Lahko ga prosite, da intenzivnost vsakega dejanja oceni na lestvici od 1 do 5. Takšna odprta komunikacija predstavlja neprecenljivo veščino na področju intime, ki vam bo prišla prav pri vseh vrstah eksperimentiranja.

6. SAPICA SVEŽEGA ZRAKA...

Za izjemen seks je lahko ključnega pomena namenska osredotočenost na zrak, ki potuje v in iz vaših pljuč. Osredotočenost na lastne vzorce dihanja lahko v veliki meri poveča občutljivost vašega telesa in intenzivnost vaših orgazmov.

Da bosta začela pravilno razmišljati in da se bosta oba s partnerjem med seksom zavedala svojega dihanja, sedita ali ležita tako, da sta obrnjena drug k drugemu ter pri tem globoko dihajta s trebušno prepono. To vam bo pomagalo zmanjšati stres, se sprostiti in vnesti več kisika v kri, zaradi česar boste lažje dosegli orgazem.

Med seksom poskusite dihati globoko in zavestno. Eksperimentirajte z vdihi in izdihi skozi nos in usta ter ugotovite, ali se občutki v območju vaše medenice spreminjajo glede na to, ali dihate počasi ali hitro.

7. IN IZDIHI, KI DRUGEMU JEMLJEJO SAPO 

Pojdimo nazaj k predigri. Za stimulacijo partnerjevega telesa pri predigri uporabite komaj zaznavne dihe. Zaradi tega se bo popolnoma osredotočil na vsak še najmanjši občutek, občutljivost njegove kože pa bo dobila povsem novo razsežnost.

Vaš partner naj leži gol na postelji, vi pa z izpihovanjem sape krožite nad njegovim telesom. Izdihujte počasi in nekoliko močneje kot običajno, da bo začutil toploto vsakega izdiha na svoji koži, pri tem pa pazite, da se ga nikoli dejansko ne dotaknete. Sledite obrisu njegovega vratu in ramen. Potujte najprej po eni nogi in nato še po drugi ter nadaljujte vzdolž hrbtenice.

Poskrbite, da vama ne bo dolgočasno in na partnerjevo kožo z lubrikantom Durex Play  narišite pot, ki vodi do zaklada, in jo nato prepotujte s svojim dihom. Občutke, ki jih povzroča lubrikant, vaši izdihi še povečajo.

8. Z ENAKOPRAVNOSTJO V RAZMERJU DO ENAKOPRAVNOSTI V POSTELJI

Za dobro vzdušje v spalnici ni dovolj, da povečate samo telesne občutke. Upoštevati morate tudi razpoloženje svojega partnerja, njegove želje, okuse in čustva.

Ključ do zdravega razmerja je znati uravnotežiti to, kar dajete, in tisto, kar prejemate. Oboje bo zagotovilo, da se bosta oba počutila, kot da nekdo pazi na vaju, izpolnjena in cenjena ter bosta imela občutek, da partnerju vaša čustva in potrebe veliko pomenijo.

Preprost način, kako lahko to dosežete, je, da si s partnerjem razdelita igralne karte. Eden naj ima karte z oznako kare, drugi pa z oznako križa. Vsakič, ko vam partner ugodi, mu dajte karto. Če ima ob koncu meseca eden izmed vaju precej več kart kot drugi, bi se morda morala pogovoriti o tem, kako bi lahko bolje zadovoljili tistega partnerja, ki več daje kot prejema.

9. MATERIALNE PUNCE (IN FANTJE)

Zelo dobro znana (in odlična) poteza je, da pod zadnjico partnerke med seksom položite blazino, zaradi česar bodo njeni boki višje, medenica pa pod dobrim kotom.

Naredite še korak naprej in uporabite vzglavnik s prevleko iz drugačnega materiala: sijoče svilnato, iz umetnega krzna ali pa, če se počutite malce poredne, celo plastično. Če se želite poigrati z različnimi teksturami materialov v postelji, je naložba v različne pralne prevleke za vzglavnike hitra, preprosta in žepu prijazna rešitev.

Če želite, lahko pod prevleko vzglavnika položite vibrator Durex Play Pure Fantasy, da ustvarite povsem novo, vibrirajočo igračko, ki jo lahko partnerka „zajaha“ ali se za dodatno stimulacijo nanjo celo uleže.

10. KLASIČNI „69“ JE ZGODOVINA. POSKUSITE „64“!

Čas je, da klasični položaj „69“ zamenjate z bolj praktičnim položajem „64“'. En partner naj leži na hrbtu, medtem ko drugi zajaha njegov život, obrnjen stran od partnerja, s koleni ob telesu partnerja.

Partner, ki je na vrhu, se nato skloni za oralni seks, svojo zadnjico pa dvigne kvišku; njegov hrbet in stegna tvorijo črko V, goleni pa ostaneta plosko na postelji (kar je videti kot številka 4, prekucnjena naprej).

Pri položaju „64“ mora partner, ki je spodaj, za božanje svojega partnerja od zadaj uporabiti svoje roke (ali kakšno vibrirajočo igračko). Tako ima dostop do zelo občutljivih predelov telesa, ki vodijo do še neznanih, vznemirljivih občutkov.