Durexova kvaliteta

Durex ima več kot 80 let izkušenj s proizvodnjo kondomov. Zaradi tega lahko rečemo, da je vsak od njih rezultat procesa, ki je preizkušen in testiran.

Začnimo z osnovami. Vsi naši kondomi so narejeni samo iz najboljših materialov. Prav tako je vsak od njih elektronsko preizkušen, vzorci iz vsake serije se napolnijo z zrakom, da bi se preverila njihova vzdržljivost.

Mednarodni standardi zahtevajo, da mora kondom vsebovati 18 litrov zraka pri tem «testu pokanja zaradi napihovanja zraka». V večini primerov se bo Durexov kondom raztegnil toliko, da bo lahko vseboval 40 litrov zraka ne da bi počil. (To je samo eden od primerov, kjer ne izpolnjujemo samo standardov o kvaliteti, ampak jih celo presegamo).

Vzorci kondomov se polnijo tudi z vodo, da bi se preverilo, da ne puščajo. (Da bi bili popolnoma prepričani mesečno naredimo približno dva milijona teh vodnih testov).

Vse vrste kondomov so tudi dermatološko preizkušene.

Vsak posamezni kondom se pred sprostitvijo za prodajo preizkusi, da zanesljivo nima luknjic.

Poleg tega da dvigujemo lestvico pri testiranju proizvodov tudi nenehno izvajamo preiskovalne projekte, da bi našli nove načine s katerimi bi izboljšali naše proizvode, ali da bi zabeležili nove trende pri spolnem vedenju, ki bi lahko pripeljali do povsem novih proizvodov.

To pomeni, da smo zbrali poln rudnik informacij, s katerimi se redno poslužujejo ministrstva za zdravje, bolnišnice, znanstveniki, profesorji, ter drugi organi, odgovorni za spolno zdravje.

Torej… to je to: najboljši procesi, s katerimi se proizvajajo najboljši proizvodi, ki so podprti z najpametnejšim načinom razmišljanja. Verjetno je to razlog, zakaj milijoni ljudi po vsem svetu vsak dan zaupajo Durexu.