Breadcrumbs

50 odtenkov igric

Uvajanje perverzij v vašo zvezo

Nekateri so popolnoma zadovoljni z normalnim seksom – samo osnove – druge pa zanimajo drobne perverzije kot so: preoblačenje in vezanje pa vse do analnih igric in še več.

V tem ni nič slabega in nikogar ni potrebno obsojati zaradi njegovih domišljij. Vendar nikar takoj ne odkrijte vseh svojih skritih želja. Če vas vzburjajo nežni udarci, potem prosite svojega partnerja ali partnerico, naj vas med seksom našeška po zadnjici – to je običajno lažje prositi med samimim seksom – da boste preverili reakcijo. Če vas vznemirja vezanje, potem začnite tako, da zaprosite partnerja ali partnerico, naj vas med seksom drži pritisnjenega/pritisnjeno ob posteljo. Če pa vam je všeč lateks, ji/mu pokažite takšno obleko na internetni strani in vprašajte kaj misli o tem.

Erotične zgodbice so lahko izvrsten način, da izrazite svoje želje na diskreten način. Kupite svojemu partnerju/ partnerici knigo s spolno tematiko, ki vsebuje tiste perverzije, ki vas vzburjajo in ga/jo zaprosite naj vam na glas prebere odlomke, ki so mu/ji všeč.

Če pa ste sigurni, da bo vaš partner/partnerica odprtega duha, potem bodite kar direktni. Vprašajte, če obstaja kaj, kar bi želel/a preizkusiti in povejte kaj je vam všeč. Če boste poslušali partnerjeve želje in jih ne obsojali, obenem pa razmišljali o tem, da imate možnost izpolniti njene/njegove skrite želje (edini pogoj je, da vas ne odbijajo), bo večja verjetnost, da boste dobili pozitvno reakcijo na svoje želje.

Preden se odločite za kakršen koli BDSM odnos (eng. bondage, domination, sadism and masochism – zavezovanje, dominacija, sadizem in mazohizem), ne glede kako nežni bi bili, določite varnostno besedo. To je beseda, katere drugače ne bi uporabili med seksom (nekateri uporabljajo besedo „ne“ in „stop“ kot del perverznih igric in del „scenarija“). Nekateri uporabljajo semaforski sistem, kjer rdeča pomeni prenehanje, rumena upočasnenje, zelena pa „ kar naprej“.

Seksualna igra naj bo varna in pametna in morata jo sprejeti oba partnerja. To pomeni, da preučite mere previdnosti (skoraj za vsako tako igrico lahko po internetu poiščete podatke o varnosti), takšnemu odnosu pa se izogibajte, če je eden od partnerjev pod vplivom alkohola ali mamil. Raziskujta samo tiste stvari, ki jih oba želita.

Če vas analni seks odbija, uporabite veliko lubikant in začnite počasi ter pazite na varen odnos. Moški kot ženske lahko uživajo v analnem seksu, samo kadar obstaja skupna želja. Naj vam ne bo neprijetno igrati različne vloge.

Perverzne igrice so lahko sijajen način, da začinite svojo zvezo, poglobite intimnost, sprejemanje in zaupanje. Pristopite jim na pravi način in kdo ve, kam vas bo odneslo.

Erotične zgodbice so lahko izvrsten način, da izrazite svoje želje na diskreten način