Breadcrumbs

Ali imam v tem veliko zadnjico?

Najbolj pogoste ženske negotovosti

Vsaka ženska je glede nečesa negotova, ne glede na to, koliko samozavesti ima. Nekatere najbolj pogoste skrbi:

  1. Velikost prsi: Premajhne? Prevelike? Niso dovolj simetrične? Televizija, filmi in časopisi nam prikazujejo ženske z velikimi “popolnimi” prsi, ampak večina žensk nima takšnih. Zadovoljstvo z lastnim telesom je veliko bolj seksapilno od stremenja za plastičnim idealom. Verjamite da bo moški prej pomislil “jupi, dojke,” kot vas ostro obsodil. Če imate radi svoje telo, ga bodo imeli radi tudi drugi. Poskrbite, da nosite modrček primerne velikosti, ki bo vašim prsim dal potrebno oporo.

  2. Videz telesa: Mediji promovirajo stereotip ženske lepote: vitka, brez oblog na telesu, brez celulita in – pogosto – nezdravo suha. Vsaka ženska, ki je zadovoljna s sabo, bo veliko bolj privlačna od nekoga, ki je „idealen“, vendar obseden s popolnostjo. Sprejmite se takšni kot ste. Sijajno je biti zdrav in ne rabite zgledati kot glamurozna manekenka, da bi bila privlačni.

  3. Izvedba: Veliko žensk je zaskrbljenih ali so dovolj spretne v postelji. Dobro je izboljšati ročne in oralne spretnosti (in pri tem paziti na varnost), vendar je seks dvosmerni proces. Komunicirajte s partnerjem in mu povejte kaj vam je všeč: to včasih ni lahko, še posebej če ste nervozni, zato ne imejte slabe vesti, če je potrebno vložiti nekaj truda. Če vaš moški težko doseže erekcijo ali prehitro doživi orgazem, ne smete kriviti sebe. Tudi moški so negotovi, kar vpliva tudi na seks. Ne delajte iz tega velikega problema, saj bo verjetno minilo. Če pa problem obstaja dalj časa, ga prepričajte da obišče zdravnika, da se prepriča, če je vse v redu.
Sijajno je biti zdrav, ampak ne rabite zgledati kot zvezda, da bi bili privlačni.