Breadcrumbs

Čas igre za odrasle

Skupna uporaba igrač

Seksualne igrače so danes bolj kot kdaj koli prej prisotne v spalnici, vendar nekaterim že sama misel na njihovo uporabo predstavlja grožnjo. Moški imajo na primer vibrator za svojo konkurenco. Vendar pa lahko igrače celo poglobijo intimnost, pospešijo vzburjanje žensk (ob predpostavki, da imajo rade vibracije – ne uživajo vse v njih) in pomaganjo pri razlikah v doseganju orgazma - če moški doseže vrhunec prej od ženske.

Vibratorji: Obstajajo vse vrste oblik in velikosti ter se razlikujejo tudi po ravni hrupa in moči. Če imate nove igrače, začnite z najnižjo hitrostjo – morda bo potrebno nekaj časa, da se navadite na vibracije. Durex Pure Fantasy je oblikovan tako, da pomaga stimulirati G-točko. Durexov Play bullet je majhen in tih, zaradi česar je idealen za diskretno igro.

Umetni penis: Ne vibrirajo, predvsem so falične oblike in nekatere se lahko pritrdi s pasom. Nekateri imajo tudi vakuumske skodelice, ki se lahko uporabljajo v kadi ali tuš kabini.

Obročki za užitek: Prav tako znani pod nazivom ljubezenski obročki ali obročki za penis. Narejeni so iz gume ali silikona in pomagajo zadržati kri v penisu, s čimer se podaljša moč in trajanje moške erekcije. Bolj sofisticirani modeli so opremljeni tudi z vibracijskim metkom, npr. Durex Play Vibrations, Little Devil in Ultra rings.

Vibratorji za prst: Namenjeni so za ročne igrice. Namesti se jih na prst in se jih lahko uporabi za stimulacijo različnih delov telesa. Durex Play Touch se lahko uporablja z ali brez partnerja in je primeren za moške in ženske. Poskusite s prstom iti prek partnerjevega presredka ali bradavic, medtem ko ga oralno zadovoljujete, da bi ga dodatno vzburili.

Svečke za anus: Namenjene so analnemu seksu in imajo obliko zvona ali traku, da se jih lažje izvleče. Za analni seks ne uporabljajte ničesar, kar zanj ni predvideno.

Platnice za samozadovoljevanje: Namenjene so za povečanje užitkov ročne igre za moške. Nekatere imajo odprt konec, zaradi česar jih je lažje uporabiti s partnerjem in sicer se lahko kombinirajo s oralnim zadovoljevanjem. Nekateri modeli imajo zaprt konec, da se poveča moč sesanja. Poskusite različne vrste, da se lažje odločite kaj vas najbolj vznemirja.

Vsak dan na trg prihajajo nove vrste igrač, ki so že dostopne v lekarnah in supermarketih. Prav tako jih lahko skupaj kupite prek interneta, in sicer izbirete tiste, ki so všeč obema, kar vaju lahko le dodatno poveže. In da ne omenjamo navdušenja, ko pričakate jutranjo dostavo poštnih pošiljk z nasmehom.

Igrače lahko pomagajo v zapiranju „razmika med orgazmov“, če moški hitreje doseže vrhunec od ženske.