Breadcrumbs

„Enostavno me ne vzburjaš.“

Njene seksualne težave

Seks je lahko poln negotovosti, še posebej če upoštevamo pritisk na ženske, da morajo izgledati odlično. Vendar pa je samozavest veliko bolj seksi kot kakršen koli telesni ideal. Zato se sprostite in verjetno boste veliko lažje dosegli spolno življenje, ki si ga želite. Tukaj je nekaj običajnih skrbi.

  1. "Ali bo mojemu ljubimcu všeč moje telo?" V porno filmih se pogosto pojavljajo ženske, ki ustrezajo stereotipom: velike prsi, umetna zagorela polt in vitka postava. Toda enako privlačne so lahko različne vrste teles. Negotovost bo veliko bolj negativno vplivala na seks kot nekaj celulita, zato sprejmite svoje telo in imejte v mislih, da je vsak moški v postelji preveč osredotočen na to, kaj mu je všeč, da bi se obremenjeval s podrobnostmi ki jih vi sovražite.

  2. "Ali ga vzburjam?" Večina moških ima na neki točki v svojem življenju težave z erekcijo, kar je v nasprotju s stereotipom, da želijo vedno seksati. Če vaš ljubimec ne želi seksati ali pa ne more biti vzburjen, ima to verjetno več opraviti z njim kot z vami. Stres, alkohol in slab življenjski slog so le nekatere stvari, ki lahko otežijo zmožnost za spolni odnos. Zato ne obsodite sebe in niti njega, če se ne vzburi. Sprejmite to kot normalen pojav (razen, če se ne dogaja redno, v tem primeru ga prepričajte naj obišče zdravnika). Vedno se lahko zadovoljita z roko ali usti ali pa celo vzamete stvari v svoje roke in si pomagate z igračo.

  3. "Sem dovolj čvrsta?" Tako kot so moški zaskrbljeni zaradi velikosti svojega penisa, so lahko ženske zaskrbljene, ali nimajo dovolj čvrst tonus, še posebej po porodu. Keglove vaje vam lahko pomagajo ohranjati tonus mišic in povečati dotok krvi v intimni prostor, kar bo močno povečalo možnosti za orgazem.

  4. "Ali bo moj ljubimec v tem užival?" Vsaki moški ima rad nekaj drugega, zato ga vprašite kaj mu ugaja, ali ga prosite naj vam to pokaže. Ne bodite zaskrbljeni, ker ga prosite za pomoč. To pomeni le, da vas skrbi za njegovo zadovoljstvo in da bo dobil seks ki si želi, kar je zagotovo v njegovem interesu .

  5. "Ali imam dober okus?" Mnoge ženske se počutijo negotove, če jih njihov partner želi oralno zadovoljiti. Dokler ste čisti in nimate spolno prenosljivih bolezni, ni razloga za skrb kakšen okus imate. Če niste prepričani, ali imate občutljivega partnerja, se najprej skupaj stuširajta, da preženeta vajine strahove .
Negotovost bo veliko bolj negativno vplivala na seks kot malo celulita.