Breadcrumbs

Kama Sutra za začetnike

Enostavni položaji v seksu

Različni položaji v seksu imajo različne učinke. Čeprav se lahko ljubite vsakič na isti način, boste verjetno našli tisto kar vas res vzburja, če le malo eksperimentirate. Naslednji položaji so enostavni in vsak ima svoje male prednosti.

Privzdignjen misionarski položaj

V misijonarskom položaju ženska leži na hrbtu, moški pa leži na njej in se naslanja na svoje roke.

Pri privzdignjenem misijonarskem položaju obstaja enostaven dodatek: ženska pod zadnjico namesti blazino. S tem se spremeni kot vhoda, zaradi česar moški lažje pride do G-točke. V tem položaju ima ženska občutek, da je partnerjev penis večji in se mu zato raje izognite, če ne marate globoke penetracije. Idealen je, če od svojega partnerja želite dobiti vse.

Pasji položaj

Pogosto se ga v anketah omenja kot priljubljen položaj za moške, ko ženska kleči na kolenih in se naslanja na roke, moški pa kleči za njo. Nekaterim ženskam ni všeč zaradi pomanjkanja naklonjenosti. V takem primeru lahko pomaga, če se postavita pred ogledalo, da vas partnerka lahko gleda v oči in tako pridobi na intimnosti. Pri tem položaju je penetracija globoka in se stimulira G-točka. Moški lahko v tem položaju boža prsi in jo poljublja po vratu, ženska pa se lahko stimulira ali uporablja seksualno igračko.

Kavbojka

Ta položaj je odličen za prvi seks. Moški leži na hrbtu, ženska sedi na njemu, z nogami okrog njega. Na ta način ženska določi ritem, lahko pa se nagne naprej in stimulira klitoris. Partner ima odličen pogled in lahko boža celo njeno telo.

Partner ima odličen pogled in lahko boža celo ženino telo.