Breadcrumbs

Moški, postavite se zase!

Kako o kondomih govoriti z žensko

Mogoče mislite da so moški edini, ki jih je potrebno nagovarjati k uporabi kondomov, ampak pogosto so tudi ženske proti uporabi le-teh. Razmislite o kondomu, da bi zaščitili svoje zdravje.

  1. Če ženska reče, da ne želi seksati s kondomom, potem ni pravi trenutek za zabavo. Če to reče vam, kdo ve komu je to še rekla? Četudi nima spolno nalezljive bolezni, morate sebe vprašati ali ste pripravljeni na nenačrtovano nosečnost?

  2. Uporaba kondoma kaže, da spoštujete svojo partnerico. Recite ji to. Če jo vi spoštujete bolj kot ona samo sebe, ali je seks z njo zares dobra ideja?

  3. Kondomi lahko pomagajo da se erekcija zadrži dlje. Recite ji, da ji želite dati več užitka in da vam bo pri tem pomagala uporaba kondoma.

  4. Če reče, da se želi počutiti čim bližja vam, ji recite da se boste lažje sprostili, če boste vedeli da je seks varen in obenem tudi čutili bližje njej, če ne boste rabili razmišljati o posledicah.

  5. Nekateri kondomi so narejeni tako, da izboljšajo seks. Poskusite kondom Mutual Climax, če partnerka pravi, da ji občutek kondoma ni všeč.

  6. Če je vztrajna, ji recite da je ne želite izpostaviti tveganju spolno prenosljivih bolezni. Četudi ste v preteklosti imeli izkušnje samo z oralnim seksom, obstaja možnost da ste se z nečim okužili.

  7. Če ženska reče, da niste pravi moški, če želite samo seks s kondomom, ji recite da ste dovolj zreli da veste kaj pomeni biti seksualno odgovren. Zelo malo žensk je alergičnih na kondome iz lateksa, vendar vseeno lahko kupite tudi takšne brez lateksa. Naj bo vaša škatlica s kondomi dobro opremljena, da se izognete razočaranju.

  8. Če vam partnerka ne dovoli uporabe kondoma, ne pristanite na seks. Najverjetneje bo težko, ampak obstajajo tudi drugi načini da se rešite napetosti, brez da tvegate okužbo s spolno prenosljivo boleznijo ali pa z nenačrtovano nosečnostjo.

  9. Ste zaskrbljeni da pridete na slab glas, če zavrnete seks brez kondoma? Ženske, ki jih boste tako odbili so tiste, ki ne cenijo medsebojnega spoštovanja. Samozavestne ženske bodo to videle kot prednost – s takšnimi ženskam je veliko bolj zabavno biti v zvezi in imeti spolne odnose.
Poskusite kondom Mutual Climax če reče da nima rada občutek kondoma.