Breadcrumbs

Nemogoči položaji?

Akrobatski položaji v seksu

Čeprav so dobri stari položaji kot so misijonarski ali pasji zelo zabavni, je včasih dobro da uvedete nekaj sprememb. Poskusite nekaj fizično zahtevnejših položajev, da bi popestrili vajin odnos. Začnite počasi, še posebej če drugače niste aktivni: ne želite si bolečega hrbta ali raztegnjene mišice. In ko končata, se bo prilegla temeljita medsebojna masaža ...

Stenske obloge

Kot že samo ime pravi, vam bo za ta položaj stena služila kot podpora. Ženska naj stoji z bokom ob steni in dvigne nogo, ki je bolj oddaljena od stene. Moški se nato postavi med njena stegna obrnjen proti steni in z roko drži dvignjeno nogo partnerke. Njegovo stegno bo drgnilo po njenem klitorisu med spolnim odnosom, ona pa se lahko nasloni na steno, da bo penetracija globlja.

Primabalerina

Če so stenske obloge prezahtevne za vas, je primabalerina enostavnejši stoječ položaj. Ženska stoji obrnjena proti steni, rahlo upognjena in se opira na roke, eno nogo pa ima dvignjeno. Moški nato vstopi od zadaj, drži partnernico za boke, da ji pomaga ohraniti ravnotežje. Penetracija je globoka in moškemu se odpira veliko bolj intimen pogled, ki se ga bo zagotovo razveselil.

L kot ljubezen

Če so vam ljubši položaji v postelji, je L kot ljubezen preprost, vendar vseeno strasten položaj. Ženska leži na hrbtu in dvigne eno nogo v zrak, kolikor je mogoče. Moški nato poklekne med njene noge in vstopi, z rokami pa ji dviga boke, da olajša penetracijo. Če se ženska utrudi od dvigovanja noge, se lahko nasloni na prsa svojega partnerja. Ta položaj omogoča globoko penetracijo, poleg tega pa se v tem položaju partnerja lahko božata med seboj.

In ko ste končali, dobro bo prišla ena temeljita medsebojna masaža...