Breadcrumbs

Od XXX do ZZZ

Kako proti dolgčasu v seksu

Eno najbolj pogostih pisem v katerih bralci iščejo pomoč je:: "Kako zadržati iskro v svojem odnosu?" Bajke se končujejo z besedami "živela sta srečno do konca svojih dni", ampak v resnici je mnogim parom dolgoročno težko obdržati strast. Poskusite naslednje tehnike in pozabite na dolgčas.

  1. Ne zanemarjajte lastnih potreb: Veliko oseb se preveč posveti vezi in na prvo mesto postavljajo potrebe svojega ljubimca. To lahko celo ohladi vašega partnerja da se počuti ujetega v past. Če ste srečni, neodvisni in samozavestni, boste veliko bolj privlačni.

  2. Trudite se okrog svojega ljubimca: Na začetku zveze se partnerji radi zapeljujejo. Potem ko osvojite partnerjevo srce, pa se ga jemlje kot samoumevno. Zapeljujte ljubimca s pohvalo, z malimi pazljivo izbranimi darili, z masažo stopal ali čemerkoli zaradi česar se bo počutil dobro.

  3. Bodite aktivni: Izguba libida je pogosto povezana z načinom življenja. Vadite skupaj, krvni obtok se bo povečal in pripravljeni boste za akcijo.

  4. Bodite zdravi: Slaba prehrana, alkohol, opojna sredstva, pomanjkanje spanja in splošno slabo fizično stanje zmanjšuje libido.

  5. Poljubljajte se: Večina zvez se začne z veliko poljubljanja, kar sčasoma mine. Ko se poljubljate, ste dovzetni za partnerjeve feromone, snovi ki vplivajo na spolno privlačnost, kar povečuje vašo željo.

  6. Uredite in razvajajte se: Razvajajte svoje telo, tako da ste negovani kot na prvem zmenku in ga samozavestno pokažite v zapeljivem spodnjem perilu.

  7. Kombinirajte: Pari na začetku veliko raziskujejo, ko pa odkrijejo kaj jim odgovarja, se hitro izgubijo v rutini. Preizkusite nove položaje, igračke, različne tehnike predigre ali poizkusite celo z malo perverznosti.

  8. Zamenjajte vloge: Mnogi postanejo stalno aktiven ali pasiven partner. Zamenjajta vloge. Če običajno vi začnete s seksom, vzpodbudite ljubimca da napravi prvi korak. Če je vaš partner pobudnik k seksu, za spremembo pobudo prevzamite vi.

  9. Pogovarjajte se o fantazijah: Izvrsten seks vključuje tako možgane kot telo, zato se pogovarjajta tudi o vajinih fantazijah.

  10. Bodite romantični: Seks in ljubezen spadata skupaj. Bolj kot poznate ljubimca, bolj boste iskreni pri vprašanjih o seksu. Zapomnite si to in seks bo še boljši.
Preizkusite nove položaje, igračke, različne tehnike predigre ali uvedite malo perverzije