Breadcrumbs

Odpravite se na delo

Vrhunski oralni seks

Oralni seks je visoko cenjen v anketah, v katerih se ženske sprašuje o najboljših načinih za dosego vrhunca. Ravno zato boste z izboljšanjem svojih oralnih spretnosti svojo ljubimko zelo osrečili.

Osnovno pravilo je, da je vse dobro podmazano. Poleg postelje imejte vodo, da si lahko potešite žejo in investirajte v lubrikant z okusom. Pomagal bo vašim rokam, da lažje drsijo po njej ko preizkušate z jezikom, lahko pa nudi dodatno stimulacijo, če se odločite za lubrikant s sadnim okusom.

Oralni prenos spolno nalezljivih infekcij (SPI) (vključno z gonorejo in sifilisom) narašča zato bodite pazljivi in če je mogoče, se oba prej testirajta.

Poljubljajte jo po telesu ali po bedrih, tako da se privzdigne proti vam. Če povečate napetost, bo njen vrhunec še bolj intenziven.

Začnite počasi in postopoma povečajte hitrost in intenzivnost sesanja. Vsaka ženska je drugačna. Nekaterim je všeč hitrost, nekatere hočejo počasi, nekatere so izredno občutljive, drugim je potrebno veliko stimulacije da doživijo vrhunec. Vprašajte svojo partnerko kaj ji je všeč in kaj ne, če ste preveč sramežljivi, sledite govorici njenega telesa. Če vzdiguje kolke proti vam, najverjetneje uživa v tem kar delate…

Bolj kot raziskujete, večje so možnosti da boste zadeli njene vroče točke. Pri nekaterih ženskah je ena stran velikih usen bolj občutljiva kot druga, poskušajte obe da vidite, v čem bolj uživa.

Če ne reagira preveč na stimulacijo klitorisa, rahlo pritisnite sramno kost da potegnete kapico klitorisa (podoben je moškem prepuciju). Tako boste odkrili izredno občutljiv vršiček – ampak začnite zelo nežno, saj je lahko zelo boleče, če začnete preveč entuzijastično. Če uporabljate spodnjo stran jezika boste veliko bolj nežni kot če to delate z vrhom jezika.

Za izvrsten oralni seks so enako važne roke kot usta. Vstavite prst v njo, da stimulirate G-točko medtem ko jo stimulirate z jezikom. Razprite jo s prsti. Držite ji klitoris dokler ga ližete ali prepustite da ona vodi vaše kretnje tako da položi roko na vašo.

Naj tudi ona vidi da v tem uživate. Mnoge ženske so nesigurne v zvezi z oralnim seksom; ko vidi da uživate v njenem okusu, se bo počutila bolj samozavestno, kar lahko privede do še boljšega seksa za oba.

Bolj kot raziskujete, večji so izgledi, da boste zadeli njene vroče točke.