Breadcrumbs

Postanite smooth operator

Uporaba lubrikanta

Mnogi verjamejo, da je lubrikant nekaj, kar se uporablja le, kadar ima partnerka suho nožnico. Vendar dejstvo je, da lahko lubrikant izboljša skoraj vsak seks, tako moškim kot tudi ženskam.

  1. Obstaja veliko vrst lubrikantov: na osnovi vode, olja, silikona. Lubrikatni na osnovi vode so najpogostejši in jih lahko uporabljamo za vse. Občasno jih je potrebno ponovno nanesti, uporabite lahko tudi vodni sprej, ki se nanese lokalno za reaktivacijo in daljše trajanje lubrikanta. Lubrikanti na osnovi olja niso varni za kondome, vendar so izredno spolzki. Silikonski lubrikant nudi najboljše iz obeh svetov,saj je izredno spolzek in hkrati varen za kondome.

  2. Lubrikant je odličečn pripomoček za samozadovoljevanje, ne glede na to ali ste moški ali ženska. Spolzko trenje lahko poveča užitek.

  3. Različni lubrikanti ustrezajo različnim osebam, zato jih preizkusite več, da odkrijete kateri najbolje ustreza vašemu telesu.

  4. Olja za masažo lahko poškodujejo kondome, zato namesto tega raje uporabljajte lubrikant ali pa preizkusite Durex Play Massage 2-in-1, ki se uporablja za masažo in intenzivnejšo lubrikacijo.

  5. Uporabljate roke pri igri s fantom ali punco? Z nekaj lubrikanta bo občutek še boljši.

  6. Radi uporabljate roke in usta istočasno? Odločite se za lubrikant z okusom, in se posladkajte z okusom jagode ali češnje. Tudi seksualni maratoni so lažji z lubrikantom.
  7. Vam je jurtnji sex neprijeten, vendar se mu ne želite odreči? Lubrikant bo zmanjšal pekoč občutek zaradi trenja.

  8. Če želite dodatno vzburjenje, preizkusite Durex Play O, Warming ali Tingle za popolnoma stimulativen občutek.

  9. Želite nekaj več? Koža je človekova največja erogena cona, zato lubrikant nanesite po celotnem telesu partnerja, potem pa po njem drsite v gladko ekstazo.
Ščepec (špric) lubrikanta bo olajšal stvari vam in partneju.