Breadcrumbs

Razvajaj me!

Osnove erotične masaže

Čutna masaža je veščina, ki je vredna učenja, ker se lahko uporabi v skoraj vseh fazah romantičnega razmerja. Masaža glave ali masaža stopal lahko pomaga pri zapeljevanju potencialnih partnerjev, vendar pa lahko pripelje tudi do bolj intimnega božanja, ko se povežete z osebo, ki vas zanima. Tudi do masaže celega telesa, ko je povezava v polnem zamahu. V bistvu, lahko masaža ljubimca v enaki meri sprosti in vzburja.

Začnite s preverjanjem, če je v prostoru dovolj toplo - medtem ko se oseba sprošča, telesna temperatura pada. Tako boste izkušnjo naredili prijetnejšo, tudi če sta oba slečena. Tudi skupno kopanje pred tem vam bo pomagalo sprostiti mišice in ustvariti čutno vzdušje.

Ne uporabljajte masažnega olja, če nameravate imeti spolne odnose, saj lahko poškoduje kondom. Namesto olja uporabite lubrikant, ki je namenjen tudi masaži. Ta bo omogočil vašim prstom enostavno drsenje skozi kožo vašega ljubimca ali ljubimke.

Če se niste poklicno ukvarjali z masažo, ne pritiskajte na kosti, saj je to lahko zelo nevarno. Namesto tega se osredotočite na velike mišice hrbta, stegna in zadnjice. Začnite z nežnimi gibi "effleurage" - to so krožni gibi s prsti in dlanmi. Če se vam zdi neko območje še posebej napeto, ga obdelujte počasi, da se sprosti, v primeru večje napetosti pa uporabite gibanja "petrissage"- kar pomeni da mišice masirate kot da gnetemo testo, s prstnimi členki na posebej napeta področja. Začnite nežno in postopoma povečujte pritisk, redno preverjajte ali je masaža prijetna za partnerja.

Kombinacija masaže in čutne igre lahko ustvari neustavljivo napetost, zato terapevtske premike kombinirajte z erotičnim božanjem. Poskusite masažo mišice ramen, preden greste prsti nežno navzdol po vratu partnerja /partnerice ali ročno masažo zadnjice - kar lahko ustvari veliko napetosti - in nato pustite, da se vaši prsti premaknejo v bolj intimno področje. Za super-vročo poslastico, ljubimca obilno namažite z lubrikantom, nato pa potisnite svoje telo skozi njegovo/njen (ob predpostavki, da niste veliko težji). Najbolj pomembna stvar je, da se pogovarjate: posvetujte se z njim/njo v čem uživa in storite to na način, ki si ga želi.

Bolje poznate partnerjevo telo, bolj učinkovita bo vaša masaža – torej, preučite osnove moških in ženskih erogenih con in splošno anatomijo, da boste najboljše vedeli, kako ljubkovati svojega partnera ali partnerko. Malo znanja bo bogato nagrajeno.

Spoj masaže in čutne igre lahko ustvari neustavljivo napetost