Breadcrumbs

Sanjsko spolno življenje

Kako fantazijo spremeniti v realnost

Zagotovo ima vsak svoje spolne fantazije, kot so na primer videti partnerico v nogavicah in okoli pripetem pasu, ali pa bolj kompleksni scenariji, ki vključujejo perverzne pripomočke. Včasih je nekatere fantazije bolje obdržati zase (npr. skupinski seks, ki vključuje najboljšega prijatelja vašega partnerja...) delitev kakšne izmed intimnih želja pa je lahko odličen način, da začinite vajino zvezo.

Svoje želje lahko partnerju zaupate na več načinov: če ste preveč sramežljivi, da bi mu odkrito povedali v obraz, lahko to storite prek izmenjave sočnih sporočil, s klepetanjem prek telefona ali z delitvijo erotičnih vsebin. Ne glede na to, za katero izmed metod se boste odločili, začnite z najbolj blagimi fantazijami in nadaljujte naprej glede na reakcijo vašega partnerja.

Ljubimec vreden vaše naklonjenosti vas ne bo obsojal zaradi vaših fantazij, vedite pa, da imajo različni ljudje radi različne stvari, ni zagotovila, da bosta oba imela rada imela iste stvari. Če partner zavrne neko vašo zamisel, ga zaradi tega ni treba obsojati ali se jeziti: namesto tega pomislite ali obstaja kakšna kompromisna rešitev. Premislite o zamenjavi fantazij: jaz naredim tvojo, če ti izpolniš mojo.

Če se odločite uresničiti svojo fantazijo, poskrbite da ste seznanjeni z varnostnimi ukrepi, pomislite tudi o potencialnih čustvenih in fizičnih posledicah. Nekatere fantazije je dobro uporabiti kot navdih za žgečkljive pogovore, nato pa se ne ustavite le pri tem.

Upoštevajte tudi partnerjevo reakcijo. Ker je pristal narediti nekaj še to ne pomeni da bo v tem tudi užival. Ne bodite sebični zaradi lastnega vzburjenja in nikakor ne zanemarjajte želje svojega ljubimca v korist lastnih željah. Ravno tako ne pristajajte na tisto, česar si ne želite. Bolje je biti iskren kot zanemarjati lastne potrebe in hkrati tudi spoštovati in ne obsojati tujih želja.

Uresničevanje fantazij je lahko zabavno, če stvari tečejo po načrtu, vendar mogoče lahko ugotovite, da je moč fantazije zbledela v realni luči.

Če se odločite uresničiti svojo fantazijo, začnite počasi in ves čas preverjajte partnerjevo reakcijo. Prenehajte, če opazite da mu ni všeč kar počnete in tudi v spalnici nikar ne zanemarjajte smisla za humor. Sprostite se, jasno se pogovarjajte in bodite iskreni. Kdo ve, morda boste dodali novo dimenzijo svojem spolnem življenju.

Začnite z najblažjim fantazijam in nadaljujte naprej odvisno od reakcij vašega partnerja.