Breadcrumbs

Strupene igrače

Izbira varne in seksi igrače

Seksualne igrače so lahko odličen način, da popestrite spolno življenje, vsi izdelki pa niso vedno popolnoma varni. Na kaj je potrebno biti pozoren:

  1. Material: Igrače so lahko narejene iz različnih materialov, kot so: les, kristal, pleksi steklo in lateks. Določeni plasttični materiali vsebujejo ftalate. Čeprav je raziskovanje teh v zgodnjih fazah, ftalate povezujejo z reproduktivnimi motnjami in določenimi tipi karcinomov. * Igrajte se varno in izberite igračo, ki ne vsebuje ftalatov. Silikon je dober material, ki se segreje s telesno temperaturo in je varen za telo. Če imate staro priljubljeno igračo in mislite, da vsebuje ftalate, na igračo nataknite kondom, da se zaščitite pred strupenimi kemikalijami.

  2. Oblika: Igrače prihajajo v raznih oblikah, od falusnih do „novitet“. Izberite igračo v skladu z njenimi nameni. Preverite embalažo z opozorili kot je „samo za zunanjo uporabo“ in sledite zapisanim smernicam. Če eksperimentirate z analno igro uporabljajte le igrače namenjene temu, poskrbite da so skupaj z vrvjo ali da imajo široko bazo za lažje vlečenje ven. Igračo ravnih sten morda ne boste lahko izvlekli, kar lahko pomeni odhod v bolnišnico, zato je boljše da se temu izognete.

  3. Velikost: Vibratorji v obliki naboja so le za zunanjo uporabo, ker jih morda ne boste morali izvleči. Če nameravate vstavljati vibrator ali umetni penis, pazite da ga ves čas trdno držite v roki. Enako velja, če mislite da je igrača prevelika, je nikar ne vstavljajte do konca. Pretiravanje lahko pripelje do: poškodb, dražitve in nelagodja. Večje ni vedno boljše.
Igrajte se varno in izberite igračo, ki ne vsebuje ftalatov.