Breadcrumbs

Stvari, ki vam bodo vzele sapo

Izbira prve seksualne igrače

Igrače so vse pogostejši del spolnega življenja ljudi. Izvrstne so za pomoč pri ugotavljanju erogenih con, lahko pa dodajo tudi novo dimenzijo predigri. V trenutku odločitve za prvo igračo vas izbira lahko prestraši, čeprav poznate smernice za varno uporabo igrače. Spodnji nasveti vam bodo pomagali, da bo izbira prve igrače lažja.

  1. Vibracija: Nekateri radi imajo vibracije. Ostalim je ta občutek sprva nenavaden kasneje jim postane všeč, nekaterih pa niti ne stimulira. Vendar dokler ne poskusite, ne boste vedeli v katero kategorijo sodite. Začnite z nežno vibracijo, saj intenzivne lahko neugodno presenetijo. Osnovni vibrirajoči metek je najboljša izbira za začetnike. Namestite ga na najmanjšo hitrost. Če vam povzroči mravljince, pod njega položite roko ali ga uporabljajte preko rjuhe. Če imate radi močnejše vibriranje zvišajte hitrost.

  2. Velikost: Izberite velikost, ki vas ne bo ustrašila. Igrače so ponavadi močnejše in izgledajo večje kot sam penis v realnosti. Ravno zato naj vas ne preseneti, če se vam bo igrača, ki je enake velikosti kot partnerjev penis, zdela prevelika.

  3. Napajanje: Igrače se lahko napajajo s pomočjo baterij, lahko se polnijo z elektriko ali celo solarno energijo. Pred nakupom preverite način napajanja da ne kupite takšne, ki nima možnosti napajanja.

  4. Diskretnost: Naravno je, da ste zaradi uporabe igrače sramežljivi, posebej če ste v tem položaju prvič. Izbira primerne igrače vam lahko pomaga pri zmanjševanju nelagodja. Danes jih lahko kupite na več mestih – preko spleta ali v specializiranih prodajalnah. Zakaj ne bi začeli skromno: s prstanom, masažerjem ali mini vibratorjem? Te so najboljša izbira za začetniške pare, ki želijo začeti z uporabo igrač postopoma.
Če vam povzroči mravljince, pod njega položite roko ali ga uporabljajte preko rjuhe."